- 5 Haziran 2021
- 5.070
- 20.999
- 298
Regl oldum valla böyle bir agrı yaşamadım çok kötu yüm akşamdanTesekkür ederim bitanem takımımdasınnasılsin herşey yolundamı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl oldum valla böyle bir agrı yaşamadım çok kötu yüm akşamdanTesekkür ederim bitanem takımımdasınnasılsin herşey yolundamı
Sagol canım valla sancılı da çok zor3 gün önce bende öyleydimgeçmiş olsun canım
Bugün sabah yok hastaydımAşirettlleeerriiimmmmmmmm haftasonu diye tıka basa yemiyoruz emmiiii
Herşey yolunda değelll miiiii![]()
![]()
![]()
![]()
-Hayal
blonde ambition
@Ozzybal
Lavinia_98
@Beth18
yazarhanim35
@askrhpozitif
@sudansebep
Ellssa
Benim ki travma sonrası oldu canım genelde çok stres ve büyük bir travma yaşadığında çıkıyor muş ortaya daha 25 yaşındayım 23 yaşında çıktı bende ben ona üzülüyorum en güzel yaşlarımı hep mutsuz üzgün hep kaygılı geçirdimSu an annem aynı durumda, seni anlıyorum, ara ara kendim de hissedince dikkatimi başka şeylere vermeye çalışıyorum.
Ben de sıkı bir hafta bekliyorum
Güzel kuzumBugün sabah yok hastaydım
Ara 10 badem bir avuc fıstık bir salkım üzüm
İkindi 4 kaşık pilav bir parça tavuk salata
Biraz kuru üzüm
Aaa kuzum üşutmüssündür ustüne beline iyice sıcak birsey sarda sıcak tutRegl oldum valla böyle bir agrı yaşamadım çok kötu yüm akşamdan![]()
Gel sarilalimAçım da onu haber etmeye geldim![]()
Ben de çok açım. Uyuyup unutmak istiyorum.Açım da onu haber etmeye geldim![]()
Benim ki travma sonrası oldu canım genelde çok stres ve büyük bir travma yaşadığında çıkıyor muş ortaya daha 25 yaşındayım 23 yaşında çıktı bende ben ona üzülüyorum en güzel yaşlarımı hep mutsuz üzgün hep kaygılı geçirdim
Ben aç değilim ama canım bir şeyler yemek istiyorAçım da onu haber etmeye geldim![]()
Hele ben kurt gibiyimm yaa hadi yatahhhBen de çok açım. Uyuyup unutmak istiyorum.![]()
Aman aman hemen bir bardak oda sıcaklığında su sonra hop yatağa :)Hele ben kurt gibiyimm yaa hadi yatahhh
Afiyet olsun ama çok az değil mi
Afiyet olsun ama çok dengesiz beslenme olmuş
Bencedee hic böyle olmamıştım ya kızzzAman aman hemen bir bardak oda sıcaklığında su sonra hop yatağa :)
Regl oldum valla böyle bir agrı yaşamadım çok kötu yüm akşamdan![]()
Geçmiş olsun canım üşüttüysen o da ağrı yapar .Bugün sabah yok hastaydım
Ara 10 badem bir avuc fıstık bir salkım üzüm
İkindi 4 kaşık pilav bir parça tavuk salata
Biraz kuru üzüm
Dönem dönem oluyor açlık atağı biraz önce bende acıktığımı hissettim yarım bardak su içtim hoop uyucam birazdanBencedee hic böyle olmamıştım ya kızzz
Kız daha koronadan ölen var mı