- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
Tekrar vakalar artmaya başladı diyorlar işte canım bir Profesör açıklama yapmış kasımdan itibaren maske takabiliriz diyeKız daha koronadan ölen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar vakalar artmaya başladı diyorlar işte canım bir Profesör açıklama yapmış kasımdan itibaren maske takabiliriz diyeKız daha koronadan ölen var mı
CIdden öyle oldu açlık atağı gibi tuttu bana bu bana ders olsunDönem dönem oluyor açlık atağı biraz önce bende acıktığımı hissettim yarım bardak su içtim hoop uyucam birazdan
İyi geceler canımCIdden öyle oldu açlık atağı gibi tuttu bana bu bana ders olsunhadi iyi geceler kizlar
![]()
Bana da sarıl ben de acımGel sarilalim![]()
Erzin Adananin ilçesi değil ki Hatay'ın ilcesi
Off inşallah artmaz ya korktum şimdi bak haberim yoktuTekrar vakalar artmaya başladı diyorlar işte canım bir Profesör açıklama yapmış kasımdan itibaren maske takabiliriz diye
Ben sarılırım sibelim sana bende açımBana da sarıl ben de acım
Dizinin bitmesini bekliyorum devrilip yatacağım canım sarılalım. Aç yatacagizBen sarılırım sibelim sana bende açım![]()
Bize geçen toplantida kasımdan sonra maskelerle hazirlikli olun dediler. Okullar kapanmaz ama maskeye geçiş olabilir dediler canım.Off inşallah artmaz ya korktum şimdi bak haberim yoktu
Hangi diziyi izliyorsun?Dizinin bitmesini bekliyorum devrilip yatacağım canım sarılalım. Aç yatacagiz
Gönül Dağı canımHangi diziyi izliyorsun?![]()
Sagol aşkom ama sıcak basıyor beniAaa kuzum üşutmüssündür ustüne beline iyice sıcak birsey sarda sıcak tut
Evet 2 çocuğum var evliyim senEvli misin lavin çocuğun var mı ?
Havalar bizde o kadar serin degil amaGeçmiş olsun canım üşüttüysen o da ağrı yapar .
Afiyet olsun
Evliyim çocuğum yok benim canımEvet 2 çocuğum var evliyim sen
Hayırlısı olsun canım benimEvliyim çocuğum yok benim canım
Yaşıtız sanırım o yüzden sordum 97 liyim benHayırlısı olsun canım benim
Teşekkür ederimHarika menü olmuş. Afiyet olsun. ❤