- 25 Ağustos 2019
- 62.083
- 118.664
- 698
- 31
Sabah ne yedin kiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ne yedin kiz
Yarın bir gün denerimİlıkkende içiliyor kizz ben soguk icemiyorum onu hic beğenmiyorum öyle
çok merak ettim nolur söyle ne yedinSüylemeeemmmm çoook kötü 5 ayın ardından ilkkez kaptırdım kendimi okadar iyi geldiki ama ac karna birsürü şey içtim 4 5 kere ishal oldum yavv mahvoldum iyice bozdum bağırsağı![]()
öyle deme kız belli olmaz azimli olursan kırarsın tüm dirençlerini
Yemek mi oda neSabah ne yedin kiz![]()
Tabii canımmmmmmmYemek mi oda nelimonlu kahve kayısı çayı maydanoz kuru içtim 1 dilimnekmekle 1 dilim peynirde yedim ama sonradan smdi de bi küçük elma gömdüm
![]()
Korktum laaa efe demeden ben hic demeyecektim haa o beni önune soktuYarın bir gün denerim
çok merak ettim nolur söyle ne yedin
öyle deme kız belli olmaz azimli olursan kırarsın tüm dirençlerini![]()
Hayırlısı be gülüm insallahYarın bir gün denerim
çok merak ettim nolur söyle ne yedin
öyle deme kız belli olmaz azimli olursan kırarsın tüm dirençlerini![]()
Valla kız ben dün girdim günaha bugün masumumTabii canımmmmmmm![]()
Bende bugün girdim günaha hadi bakalum suçtumValla kız ben dün girdim günaha bugün masumum![]()
Tövbe deTek bir ogunun bedelini 2 gündür ödeyemedim dirence mi girdim yine naptiysam![]()
Bitti gitti direnç falan deme
Alacağız bu haftadaHayırlısı be gülüm insallah![]()
KIRMIZI TAKIM muhtemelen ilk ve son kaptanligim kazansak olur muuu
![]()
Hah işte o dediğini de yapamiyom ben tövbeler olsunBende bugün girdim günaha hadi bakalum suçtum![]()
Tövbe tövbe tövbeTövbe de
Bitti gitti direnç falan deme
Alacağız bu haftada
Bence yarına güzel eksi geleceğimmHah işte o dediğini de yapamiyom ben tövbeler olsun![]()
![]()
Kızzz o zaman karşı Takımı sevindirme çok yedim diye yavBence yarına güzel eksi geleceğimm![]()
GoreceğiizzzzzGeçen hafta aldık bu haftada alırız
Ay umarim artmaz bu sene ocakta olmuştuk hatta bizdenTekrar vakalar artmaya başladı diyorlar işte canım bir Profesör açıklama yapmış kasımdan itibaren maske takabiliriz diye
Demeycektim hahahah dedim haksızlık olurr nese sus hadi konu kapansınKızzz o zaman karşı Takımı sevindirme çok yedim diye yav![]()
Bnde çok güzel artıBence yarına güzel eksi geleceğimm![]()
Eminim sen benden az yemişsindirBnde çok güzel artı![]()