Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahaha cuma gunede mantıklı evetPilav yapcam sadece ek yemek var nasılsa.
Yokkkk genelde cuma günleri nikahım oluyor sjksjksjk o güne randevu alıyorum sjksjksjk![]()
![]()
![]()
bir parça bitter ye bari. ben öyle hallediyorum o işi. ama benim canım çikolata gibi basit şeyler istemiyor. şerbetli şerbetli künefeler, kadayıflar, baklavalar. yaş pastalar, supangleler ister. o ne öyle çikolataÇikolata krizi geldi ağalarrrr regl döneminde hic sevmediğim sey![]()
Bir parca normal çaklit yedim bu gidişle sen beni geçeceksin cumabir parça bitter ye bari. ben öyle hallediyorum o işi. ama benim canım çikolata gibi basit şeyler istemiyor. şerbetli şerbetli künefeler, kadayıflar, baklavalar. yaş pastalar, supangleler ister. o ne öyle çikolata![]()
Tarihe geçecek bir bildirim.Merhabalar yazarhanim35 adlı üyenizim azıcık ban yedim de ama diyet gurubundayım tartı bildirimi yapmam gerekiyor size iletsem bildirebilir misiniz ?
Başlangıç :89.00
Cuma: 86,5
Bugün :85,6
Fark :-0,900
bilginize
Sözümüzü gerçekleştirmeyi heyecanla bekliyorum tubişim.
Öyle yapcam pazartesi ediyodum aslında ama işin aslı pazar ödül yapinca pazartesi başıma iş oluyoÖdül günü diye yiyebilirsin![]()
![]()
Kahvaltın şahanee vallahaa canomm
afiyet olsun. cık geçemem. yaş 34 metabolizma nanay. ama hedefim haftalık 1 kilo. olursa ne ala. olmazsa da napalım.Bir parca normal çaklit yedim bu gidişle sen beni geçeceksin cuma![]()
yaaa canım ablam o senin güzelliğin. bir insan hep mi güler yüzlü olur MaşAllah. Rabbim hep güldürsün güzel günler yaşatsın. yine gel sevindir beniSözümüzü gerçekleştirmeyi heyecanla bekliyorum tubişim.Arkadaşlar biz Tubayla birkaç yıl içinde Gaziantep' te görüştük çok şükür nasip oldu. Dünyalar güzeli bir kıza canlı canlı sarılmak nasip oldu.
![]()
Bende deneyecem hurma aldığımdaTebrikler canımDiyete başladığımda hurmayi ben de deneyeceğim tatlım. İradeni de alkışlıyorum
![]()
Havadan ya bugün herkeste var bi halsızlıkEve geçip uyumak istiyorum. Neden bugün böyle oldum. Gözlerimden resmen uyku akıyor.
Cuma en güzeli işte granti.Öyle yapcam pazartesi ediyodum aslında ama işin aslı pazar ödül yapinca pazartesi başıma iş oluyo![]()
Sözümüzü gerçekleştirmeyi heyecanla bekliyorum tubişim.Arkadaşlar biz Tubayla birkaç yıl içinde Gaziantep' te görüştük çok şükür nasip oldu. Dünyalar güzeli bir kıza canlı canlı sarılmak nasip oldu.
![]()