- 5 Haziran 2021
- 4.964
- 20.893
- 258
165 166 civarıNiye kız boyun kaçkii ben 158 sadece rahat yemek yemek için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
165 166 civarıNiye kız boyun kaçkii ben 158 sadece rahat yemek yemek için![]()
1.58'e 55 çok güzel olur benceNiye kız boyun kaçkii ben 158 sadece rahat yemek yemek için![]()
Kac kilosun simdii1.58'e 55 çok güzel olur bencebenimde boy
1.62 58 istiyorum bende. Ama yol bu kadar uzun olmasa daha aşşağısını bile isterim. Ama çok var![]()
Oooo sana 62 yeter kilo165 166 civarı![]()
Tadımlık yiyince abartıyomTadımlık ye sutun çeker sonra daha çok canı ister çok yersin![]()
Hahahah süpersinYok valla yemedim ağzıma komamona kadar yaptim
![]()
Afiyet olsun canım
58 kilo ya indiğimde herkes dedi aşırı zayıflamışsın olmamış benimde hedefim 60 bence yeterliOooo sana 62 yeter kilo![]()
Benim boyumda 175 68 olsam yeter banada58 kilo ya indiğimde herkes dedi aşırı zayıflamışsın olmamış benimde hedefim 60 bence yeterli
Hayırlı olsuunn jouuuOlsunn göruyorsun enazındann annemde 24 yaşında evlendi bende onun kaderini yaşadım bende 24 yaşımda evlendimsimdide kardeşim 98li 6.5 senelik lise aşkısıyla beraber yakında istememiz olcak gorümce oluyorum
okadar heyecanliyımki gelin bide benim gibi kaderi oda 23 yaşında isteme 24 yaşındada dügün olcak
Rabbim mutlu mesut etsin, birliğiniz daim olsun canım, çok güzel işlerOlsunn göruyorsun enazındann annemde 24 yaşında evlendi bende onun kaderini yaşadım bende 24 yaşımda evlendimsimdide kardeşim 98li 6.5 senelik lise aşkısıyla beraber yakında istememiz olcak gorümce oluyorum
okadar heyecanliyımki gelin bide benim gibi kaderi oda 23 yaşında isteme 24 yaşındada dügün olcak
Ömrün hayırlı ve uzun olsun, evlatlarının mürüvvetlerini göresinİyi hafıza var hocam. Maşallah diyelim.
Helee çok ömür lazım 25 leri görmeye
Benimki de daha 10 demedi. Bu ayın 10 unda 10 diyecek inşallah
Bekar olaydın sana da talip olurdumMaşallah oğlunuz benle yaşıtmış![]()
Benim torunlar sağolsunOh oh afiyet olsun gitsin yaglar gelsin kaslar bende soguk kahve içtim şimdi![]()
Yok tane Mısır atmışlar içine tavuk suyunaAfiyet olsun canımMısır çorbası, unuyla mi yapılıyor?
Offf sana yeter 68 fıstık olursunBenim boyumda 175 68 olsam yeter banada![]()
Teşekkür ederim canım akşam dışarıdaydım pideciye oturmuştuk baktım her şey kalorili bende çorba içeyim dedimMenün çok güzel![]()
Abla yaaaBekar olaydın sana da talip olurdum
Kaçırdık gül gibi kızları![]()