- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.804
- 1.423
- 60
Çok sağol canım sağdan soldan vurmaya başladı artıkHecmis olsun ablamm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım sağdan soldan vurmaya başladı artıkHecmis olsun ablamm![]()
O bel ağrısı cok kötü eşimdede fıtık var agır birşey kaldırmak çok sıkıntılı onun için dedim ki ona yanında aslan gibi karın varÇok sağol canım sağdan soldan vurmaya başladı artık
Yürü beeeee Jouuuu aslanımO bel ağrısı cok kötü eşimdede fıtık var agır birşey kaldırmak çok sıkıntılı onun için dedim ki ona yanında aslan gibi karın var![]()
Hahahahah blondee yaaYürü beeeee Jouuuu aslanımAdamın tekrar aşık olduğu o an
Bel çukuru varya o bölüm düzleşiyormuş akşam ayanaya baktım ne durumda diye sjskjskjkO bel ağrısı cok kötü eşimdede fıtık var agır birşey kaldırmak çok sıkıntılı onun için dedim ki ona yanında aslan gibi karın var![]()
Damacana işide bende,sebil neyseki alttan su koymalı rahat ediyorum.Hahahahah blondee yaaçok tatlısın
Bana dediği şey yürü beeama neoluyo cok ağır olanlar cok gücüm yetmeyince o kaldırıyo
kız bir damacanayı biel kaldırıp mutfağa getiriyorum o evde olmayinca
dedim kiymetimi bill bana dediği şey iyiki seni aldım
![]()
Hahahaha dogrudur ablammDamacana işide bende,sebil neyseki alttan su koymalı rahat ediyorum.![]()
Aynen korksunlar bizden sjksjksjkHahahaha dogrudur ablammamaann kadınların yapamıcagı şey yokki yine kocaları yaptırmak bizim göreviz
![]()
Evett evett aynısı oluyo oda cekilme oluyo diyoruz niye öyle oluyo demekki dediğin gibi belden oluyormuş bide cok ayakta durmaktanda bel ağrısı oluyo kocam butün gün 20bin adım atıyo iş yerindeBel çukuru varya o bölüm düzleşiyormuş akşam ayanaya baktım ne durumda diye sjskjskjk![]()
doktorda fıtıktan şüphelendi onun için mr istedi sol bacağım çekilme yapıyor .
Eşimde var fıtık onunda çok ağrılı oluyor.
Düzensz oturma hareketsizlik kemik erimesi filan sebeblermiş bunada,hepside bende mevcut işte daha ne olsunEvett evett aynısı oluyo oda cekilme oluyo diyoruz niye öyle oluyo demekki dediğin gibi belden oluyormuş bide cok ayakta durmaktanda bel ağrısı oluyo kocam butün gün 20bin adım atıyo iş yerinde
Öyle oluyor napcan ilerisi olmasında inşaallahDüzensz oturma hareketsizlik kemik erimesi filan sebeblermiş bunada,hepside bende mevcut işte daha ne olsun![]()
Tamam ablam dikkat gitBen çıkacam dışarda işim var görüşürüz gelince
Ay yok dümdüz bildiğimiz kahveHahahahaha americano diyosun ya gülümsüyorum dedim ne americanoymuş bu acaba bi özelliğimi var diyorum haha![]()
Hahahah allahta seni güldürsünAy yok dümdüz bildiğimiz kahve![]()
Geçmiş olsun ablaBen çıkacam dışarda işim var görüşürüz gelince
Ah ah
O zaman bol bol eksiler diliyorumBurda yenide başladım, daha yeni takıma girdim
Kilom çook 87. 400