- 13 Ağustos 2022
- 7.184
- 32.222
- 478
Ben 1 saat önce yulaf yedim su içiyorum bebeğimSen napıyosun ben hala kahvaltimı etmedim hemde cok üşeniyorum hemde açım hahahadün yumurtadan etcem cok tok tutmustu beni
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1 saat önce yulaf yedim su içiyorum bebeğimSen napıyosun ben hala kahvaltimı etmedim hemde cok üşeniyorum hemde açım hahahadün yumurtadan etcem cok tok tutmustu beni
![]()
Ben bi kahve 1 litre suyum bitti 2 ciyide öğleden sonra içerim tıkandımBen 1 saat önce yulaf yedim su içiyorum bebeğimnasıldı ki dün ki tarıfın
Ay içeriği bol efsane bi şey olmuş ellerine sağlıkBen bi kahve 1 litre suyum bitti 2 ciyide öğleden sonra içerim tıkandım
Böyleydi
2 yumurtalı karışık omlet (suda 15 dk bekletilmiş chia tohumu
Biraz yulaf
corek otu beyaz peynir
Pulbiber
Karabiber
Dereotu
Önce domatesi yağda pişirdim biberle beraber menemen gibi sonra yumurtayı gezdirdim)
Eki Görüntüle 3312320
Vallahicok tok tuttu beni bugünd eedecem hem domates biber cok severim yagda falan oyle ettim malzemeleride attım cevirdim miss bide kekikte serpistir domateslerin uzerineAy içeriği bol efsane bi şey olmuş ellerine sağlıkyarın sabah yapabilirsem yapıyım merak ettim
![]()
Nerden buluyor böyle farklı tarifleri kız senVallahicok tok tuttu beni bugünd eedecem hem domates biber cok severim yagda falan oyle ettim malzemeleride attım cevirdim miss bide kekikte serpistir domateslerin uzerine
Hemen paylaşıyorum canim kusura bakma çok giremedimNe demek canımmenüleri pek paylaşamadın herşey yolundamı
![]()
Aslında 1 tane lahmacun yiyebilirdin canım bidahakine oyle edersin3 Ekim Salı
Sabah
Yok
Öğle 12.15
1 tane şekerpare
Akşam
Yarım lahmacun
1 bardak ayran
Bol salata
Jou
Olsun merak ettim neler yediniz diyeHemen paylaşıyorum canim kusura bakma çok giremedim
Karbonhidrat olduğu için çok yemeyelim dedim bolca salata yedimAslında 1 tane lahmacun yiyebilirdin canım bidahakine oyle edersinafiyet olsun
menüler süper
Afiyet olsun bethtimm4 Ekim Çarşamba
Sabah
1 yumurta
2 dilim kaşar peyniri
1 dilim ekmek
Öğlen
Açık büfeye gittim
Bol salata
3 4 parça tavuk ızgara
3 tane soğan halkası
Akşam
5 tane sarma
1 tane domates dolması
Biraz yogurt
Jou
Evet hamuru cok inceya ondan cok fark etmiyo diye iyi yapmışşın benimde hiç olmuyodu simdi oluyo ama hala vermeye kararliyım elbetki veriyorsun yavaş yavaşKarbonhidrat olduğu için çok yemeyelim dedim bolca salata yedim
Bir dahakine öyle yaparım ama kıyafetlerim hoc olmuyor üstüme biran önce kilo vermek istiyorum
Hayrolsun insallah canım neden bozukMotivasyonumu kaybettim biraz
Çocuklar çok yoruyor beni
Akşam onlar uyuyunca ne yesem diye bakınıyorum ama hakim oluyorum kendime çök moralim bozuk
Yaaa tamam peynirsiz yaparım o zaman