- 18 Mart 2018
- 31.004
- 123.724
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun hanımcımDün sabah hastane randevum vardı röntgen çekildi bel düşleşmesi ve kireçlenme çıktı şimdide ağrılarım oluyordu,cumartesi akşamda mr çekilecek bakalım.
Yarına hazırızElhan
Ysmnondr
5 ekim
Açkarna ; tarçinli turk kahve
13.00
2 yumurtalı karışık omlet (suda 15 dk bekletilmiş chia tohumu
Biraz yulaf
corek otu
Pulbiber
Karabiber
Dereotu
Önce domatesi yağda pişirdim biberle beraber menemen gibi sonra yumurtayı gezdirdim) üstüne pistikten sonra kaşar rendeleyip kapağını kapatıp erimesini sağlayabilirsiniz
1 dilim çavdar
18.00
1 tabak YEşil çorba
havuç turp salatası
2 küçük çavdar
Eki Görüntüle 3312632
2litre su
Geçmiş olsun canım
Hayde bakalummmYarına hazırız
Yaaa çok gecmiş olsunn
Cok guzel canım bende cok yapardım pek yapmiyorumBen gardımı aldım. Yağız'i uyutup Leslie yapacağım.
Insallah canımbende zıplama işi cok iyi ya göbeğim gittiğini farkettim sezaryende olsa buruşuk olmaya başladı heptenTabi uyutabilirsem
O sezeryan göbeği bende de var. İlk iki bebede birşey yoktu. Ama sonuncu da göbeğim kaldıInsallah canımbende zıplama işi cok iyi ya göbeğim gittiğini farkettim sezaryende olsa buruşuk olmaya başladı heptengelsin iyice çatlaklar
Gitmiyo dimi neolcak buişO sezeryan göbeği bende de var. İlk iki bebede birşey yoktu. Ama sonuncu da göbeğim kaldı![]()
Çok geçmiş olsun canım