- 25 Ağustos 2019
- 61.860
- 117.593
- 698
- 31
Abovv sen kaçırırsın simdi cuma gunü ne kaldıDoğum günü kutlu olsun,nice mutlu sağlıklı yaşları olsun
Olar olarrrrrrrrrrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abovv sen kaçırırsın simdi cuma gunü ne kaldıDoğum günü kutlu olsun,nice mutlu sağlıklı yaşları olsun
Olar olarrrrrrrrrrr![]()
Nikahım varr aaaaa dostlarrrrAbovv sen kaçırırsın simdi cuma gunü ne kaldı![]()
Akşama ne yemah varNikahım varr aaaaa dostlarrrr![]()
Bulgur pilavı patates oturtması var bide salata yada cacık yaparım ben yemeyecem zatenAkşama ne yemah var![]()
Sen ne yiyeceksinBulgur pilavı patates oturtması var bide salata yada cacık yaparım ben yemeyecem zaten![]()
Kiz buralardan tanıdıkmısınMerhaba
Boş kontenjanınız var mı yarın sabah katılsam![]()
Salata yerim kesin yeter bana oda.Sen ne yiyeceksin![]()
Yok ama okuyordum burayı her günKiz buralardan tanıdıkmısındirek buraya geldiğine göre
![]()
Bol yeşillikSalata yerim kesin yeter bana oda.
Semizotuvar ondan yerim domates doğrwrım içine .Bol yeşillik![]()
Hayırlı sağlıklı olsun inşallah hayırlı zamanda2Cide ins kızım olur ya canım abla kardeş dert olurlar sağlık olsun o ayrı erkekte evlattır tabiiki
Hedefe ulaşayım hahahaha ozaman hamiş kalırım inş zaten gebeyken gebelik şekerik vardı ama gerçi kilom fazlaydı ondan vardı bakalım neler olur bilinmez
Mutlu sağlıklı yılları olsun inşallah
Bombayı pattlattıınnnnn bende aferimmmHayırlı sağlıklı olsun inşallah hayırlı zamandakız şimdi zayıfladın olmaz inşallah şeker
800 ip atladım bu arada
![]()
Guzel olurrSemizotuvar ondan yerim domates doğrwrım içine .
2 kaşık yoğurt var evde yeter mi ?Bombayı pattlattıınnnnn bende aferimmmbide sana tavsiyem gece yatmadan 2 saat önce yoğurt kürü ye
bende 800de kaldım kaldıramadım kıçımı şuan![]()
Yeter yeter hahahah2 kaşık yoğurt var evde yeter mi ?![]()
Tamamdır bebeğim sağolYeter yeter hahahahlimon sıkk acı pulbiber
6 ya da cok var acıktımTamamdır bebeğim sağol![]()