- 30 Ocak 2013
- 29.416
- 43.904
- 798
Kaçamak yok ablacım :) teşekkür ederim:)Afiyet olsun canımBaktım da ciss bulamadım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçamak yok ablacım :) teşekkür ederim:)Afiyet olsun canımBaktım da ciss bulamadım
![]()
Tamam canim denerim yarinHazırlayıp pişirmeden önce streçliyorsun ve yarım saat oda sıcaklığında bekletiyorsun. 30-40 dakika yulaflar yumuşuyor canım ondan sonra pişiriyorsun ve o zaman ekmek gibi oluyor zaten canım ağza öyle tane tane çiğ hali gibi gelmiyor
Tamam canim sagolAğza gelmiyor kuzum. Yumuşacik oluyor. O ihtimale karşı yarısını öğütmüştüm gerek de yokmuş![]()
Evet erken ama ben geçen senelerde de bu şekilde aralıklı oruç yaparak 10 kilo vermiştim. Şimdi de öyle yapmak istiyorum. Yani 6 ya da 8 saatte istediğimi yiyorum 18 ya da 16 saat açlık yapiyorumÇok erken deyilmi canım
Teşekkür ettim hocamAfiyet olsun Sibel.![]()
Afiyet olsun. Şimdi sen acikirsin. Yatmadan birşeyler atistiriver aç aç yatma hocam10 Ekim
11.00 Yulaf tost , domates, salatalık, marul , zeytin , kayısı
13.00 Kahve
16.00 Çeyrek lavaş arası peynir , domates , iki uzun dilim kavun ( pek tatsizdi)
İki litreden biraz fazla su
9050 adım
gezegenfeza
sibel_84
Çok az yedim canım.Aman kuzum bir dilim pasta için emekler heba olmasın diyecem de, 1 ay sonra benim serbest günüm var![]()
Şimdi yapıyorum yoğurtHey maşaallahh
Gün gelecek bu mesajlar çok nasıl hepsini okuyacağım yetişemiyorum diyeceksin. Evet kuzum biz oldukça aktifiz ve tevazu gosteremeyecegim tek konu, bu kulüpte tekizYaaa Elhan çok tatlısınsesli güldüm
Tamamdır yarın bildiririm hepsinigrup oldukça aktif çok güzel
![]()
Hâlâ aç bi ilacim aslan rakibim.Nerde millet. Sessiz kalmış buralar. Herkes kaçamak peşinde mi acaba ?![]()
![]()
Cumaya senden çok ümitliyim tatlım.Kaçamak yok ablacım :) teşekkür ederim:)
Bende bende :)Cumaya senden çok ümitliyim tatlım.![]()
Afiyet olsun Akrepcim.Menüm
12:30
1 porsiyon Kıymalı kabak
Süs biberi
Kelek
1 kase yoğurt
18:30
Mercimekli bulgur pilavı
Salata
Süs biberi
1 saat yürüyüş
Kitap: Babamı Beklerken
Elhan
gezegenfeza
Hayalcim erken yemek bunyeme iyi geliyor biraz zorluyor ama başka türlü zayıflamak da zor . Sibel olmasa bu gayret de olmazdı yaErken kapamışsın abla günücuma günü efso bi rakam gelecek gibi duruyor
![]()
Ay ben nevar ne yok karıştırdım midemden olmam inşaallahhŞimdi yapıyorum yoğurt![]()
Aa ben yazarını yazmamışım. Teşekkür ederim. Evet Clare Vanderpool. Bugün başladım.Afiyet olsun Akrepcim.Mercimekli bulgur pilavınin bulgur oranı inşallah azdır. Clare Vanderpool' un kitabını mi okuyorsun Türk yazar mı yoksa
minnak bir arastirma yaptım bizim kitap kurdu ne okuyor diye ? Keyifli okumalar canım
![]()
Aynen öyle yağ yakacak ne var sa içebilirsinAralıklı oruçta yemek yemediğim saatlerde istediğimiz kadar kahve icebiliyoruz ben de akşamüstü ve akşam toplam 2 tane içtim belki yine yaparim
Evet abla erken bitirince yemeği hemen gidiyor ya of ben bu hafta motıvasyonumu kaybettimHayalcim erken yemek bunyeme iyi geliyor biraz zorluyor ama başka türlü zayıflamak da zor . Sibel olmasa bu gayret de olmazdı ya![]()
Ne yedin be o kadarAy ben nevar ne yok karıştırdım midemden olmam inşaallahh![]()