• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dyson beni dahada batırırdı kuzum hem ben hem süpüren hem silinenden istiyordum philips aqua 8000 w den aldım 11.799 za aldım indirimi vardı n11 de gittikçe yükseliyolar hep yaa ensonda paraya kıyıp aldım vallahi kış gelmeden alalim dedim eşime çünkü dogalgaz 🤷‍♀️
Kusura bakma gormemisim canim
İyi yapmışsın güle güle kullan

Bende dyson kablolu süpürge var o da güzel cekiyo ama acaba şarjlı süpürge de mi alsam diyorum koltuklar için falan

Bende dyson kablolu süpürge var o da güzel cekiyo ama acaba şarjlı süpürge de mi alsam diyorum koltuklar için falan
Koltuklar için diyosan tavsiyem koltuk temizleme supurgesi al kuçüklerden bidaha ki sefere onu alcam ben de

Ben geldim. Ameliyat dedi büyük bir ihtimal. Öğleden sonra tahliller çıkacak. Ona gore karar verilecek. Ama şu an ameliyat olmayı düşünüyor müyüm? Hayır. 15 tatile erteledim.
Allah şifa versin canım, inşallah gerek kalmaz

Ohoo baya yazdım sana 🤣🤣🤣diyorum acaba cvpmi vermedi benmi görmedim😃 vallahaa koltuğu bile aşırı guzel süpürdü bayıldım yaaa silme işine geçmedim daha philips aqua plus 8000w den aldım
Güle güle kullan👌

• Muhteşem
Reactions: Jou
Günümü kapatmak istiyorum
Yarına çok eksi görmek için bugün aç uyucam
Insallah akşam boğazımı tutabilirim :)

12.10 perşembe
Sabah
1 yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
3 Çatal vişne receli
1 bardak yesil çay

Ara
1 Pikolata

12.30
1 büyük bardak mercimek çorbası
1 tombik ekmek

Günümü kapatmak istiyorum
Yarına çok eksi görmek için bugün aç uyucam
Insallah akşam boğazımı tutabilirim :)

12.10 perşembe
Sabah
1 yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
3 Çatal vişne receli
1 bardak yesil çay

Ara
1 Pikolata

12.30
1 büyük bardak mercimek çorbası
1 tombik ekmek
Salata ve proteinli bir şey ye acikmazsin. Bakliyat yeme ama :KK36:
Afiyet olsun.

Ben geldim. Ameliyat dedi büyük bir ihtimal. Öğleden sonra tahliller çıkacak. Ona gore karar verilecek. Ama şu an ameliyat olmayı düşünüyor müyüm? Hayır. 15 tatile erteledim.
Her ne ise çok da bekletme Sibelcim.Sağlık ihmale gelmez. Tahlillerin istediğiniz gibi olur inşallah. :dua:

Öyle bir süpürge mi var yav. Benim hiç haberim yok
Varrr hemde ne herkes dolu dolu aliyo encokta onu kiwiden var gecen a101 geldi yetişemedim cokta indirimliydi nasıl üzüldüm ya dedim gene gelir inşaallahh

Kızlar biz yanlış tartiliyor musuz :halay:
Screenshot_20231012_130425_Instagram.webp

Back
X