- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.403
- 348
- 30
Ne dediiii ablaaa söyleee gerçeklerle yuzlestir beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne dediiii ablaaa söyleee gerçeklerle yuzlestir beni
İyi geceler sidoşumBen yine uyuyakalmadan iyi geceler dileyeyim size. Erkenden yatıyorum bugün yarın inşallah güzel sonuçlar alalım tartılarımızdan![]()
Yarın ne olacak acabaSelamlar, sevgiler,
Sevgili kaptanlarim ve değerli yarisanlari yarın sabah kahvaltı etmeden tartı bildirimlerinizi fotoğrafli, ( tarih- nick olacak şekilde) bekliyorum.. bol eksili bir sabaha uyanmanizi dilerim.![]()
Masterfit Yarışması 86. Etap 06.10 13.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım @blonde ambition KAPTAN 77.1 Ysmnondr
83.35 @menekse_kokusu 68.6 sibel_84
74.15 @Lavinia_98 TRANSFER 67.3 @sudansebep 59.4 @zeyneppk 78.4 @flziso 69.5 Mavi Takim @gezegenfeza KAPTAN 85.1 @TemelinSafinazi 68.55 @yazarhanim35 TRANSFER 84.3 Jou
65.7 Ellssa
80.1 @s i d e l y a 67.3 @askrhpozitif 88.25 Elhan
73.3 @Ekrl 65.4 @Hayalkuran 78.2 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @sonundaoldu 72.0 @Lonely single girl 66.0 60kiloyum
91.7 @Beth18 70.0 Efenin_Annesi
Mesela yaniNe dediiii ablaaa söyleee gerçeklerle yuzlestir beni![]()
Bol bol eksi haberlerini tebrik edip duracağız.Yarın ne olacak acaba![]()
İnşallah hocam. Ben kendimden çok umutlu değilim pek.Bol bol eksi haberlerini tebrik edip duracağız.![]()
Uyudu herhalde yaa tühhMesela yanijou nerede uyudu mu erkenden
![]()
Hosbuldumm cnmmEfenin_Annesi canım hoşgeldin.
Bir iki gündür modun düştü sağlıkla ilgili bir şeyler canını sıktı. Yoksa çok güzel gidiyordun. Bilinçli ve iradelisin diyetisyen bunun üzerine daha ne katacak merak ediyorum.İnşallah hocam. Ben kendimden çok umutlu değilim pek.
Bu çok güzel bir karar ve haber. Hayırlısi kolaylıkla olsun Fulyacim.benim de çok dağınık bir haftaydı. beslenmem olabildiğince kötüydü. yoğunluk, stres, halsizlik vs tek iyi şey havalar serinledi az da olsa çok şükür.
nasıl yaparım bilmiyorum ama yarın başlayacağım.Elhan bu hafta masterfite katılmak istiyorum.
Yarın ultrasyonum var hocam 11 de. Tahliller göre ameliyat diyor. Ama onermiyorum da diyor. Kafam bugün iyice karmakarışık oldu. İlk başta haftaya istedim ultrasyonu. Sonra yarın olsun hocam uzadıkça daha çok birşeyler kuracağım kafamda dedim. Olayım çıksın ultrasyonu da. Bir ay önce zaten ultrasyona girdim. Bir ayda değişmez dedim. Yok benim görmem lazım dedi kestirdi attı. Canım sikilmadi değil. TSH değerim çok düşük. Buna rağmen kilo veremiyorum. Onu da taktı lafaya doktor. O takınca bende takıyorumBir iki gündür modun düştü sağlıkla ilgili bir şeyler canını sıktı. Yoksa çok güzel gidiyordun. Bilinçli ve iradelisin diyetisyen bunun üzerine daha ne katacak merak ediyorum.![]()
Diyetisyene göre yanlış besleniyormusum.Bir iki gündür modun düştü sağlıkla ilgili bir şeyler canını sıktı. Yoksa çok güzel gidiyordun. Bilinçli ve iradelisin diyetisyen bunun üzerine daha ne katacak merak ediyorum.![]()
Aynen siboşİki günde bıktım. Uzun süreli birşey değil bence
Evet aslında baya yanlış gidiyoruz acele ettigimizdenDiyetisyene göre yanlış besleniyormusum.