- 18 Mart 2018
- 31.106
- 124.243
- 598
- 35
Kız sen ajanmısınEvet şimdi gördüm kuzum arada kaynamışbazı mesajlar arada kaynıyor göremiyorum
Börek dışımda çok güzel maşallah. Börek içinde biraz zıplarsın olur biter
![]()
O karşı takımda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen ajanmısınEvet şimdi gördüm kuzum arada kaynamışbazı mesajlar arada kaynıyor göremiyorum
Börek dışımda çok güzel maşallah. Börek içinde biraz zıplarsın olur biter
![]()
Ona daha zamanım varOnun bir üstü zaten oruç oluyor![]()
Kıskanıyolar dimiO Allahın emriibilerek yapiyolaarrrr
![]()
Bu hafta dinlen haftaya yaparsınHeyy maşaallahh ablaammbigün yaparım hergun atlamaktan bacakalrım çok ağrıdı bide dün dipköâe edince sanırım çöktüm
2 güne dinlenirim hahahahaBu hafta dinlen haftaya yaparsın![]()
Kız bizi destekliyorum işte 2 dilim börekden hiç bir şey olmaz diyorum ya canım daha ne diyimKız sen ajanmısın
O karşı takımda![]()
Banane, gelince yeseydin, şakası bi yana iyiki bugün yedinAma niye öyle diyinn regl olcam geliyo bana böyle onceden![]()
Kullandığım unla bir poğaça bile çıkmaz canım ben beşamel sosu daha sulu kıvam da seviyorum böyle boza kıvamında değilBesamel ssosla hersey yakışıyorr amaaa hee az undan neolur afiyet olsunn
İkinizi dürüp bükmek isterdim, kıyamadım, size şans tanıyorumAhh inşallah inşallah canım rakibem![]()
Napıyosun sabah beri yoktun savaşmı vardı eveduble kıskanıyorlar![]()
Bende öyleeeKullandığım unla bir poğaça bile çıkmaz canım ben beşamel sosu daha sulu kıvam da seviyorum böyle boza kıvamında değil
Yav elcom o değilde şu profilimdeki gaci nasıl güzel gözüm hep profil fotoma gidiyo burdakiKıskanıyolar dimi![]()
Eyvahlar olsun rakipler çok sıkıİkinizi dürüp bükmek isterdim, kıyamadım, size şans tanıyorum![]()
Ayy dün zor durdum abla bakmaaaBanane, gelince yeseydin, şakası bi yana iyiki bugün yedin
Dün yemiş olmanı düşünemiyorum bile![]()
Bende öyleee![]()
Kiz bende bakıyom ona cokta net bi resim haa bide dikkatimi cektiYav elcom o değilde şu profilimdeki gaci nasıl güzel gözüm hep profil fotoma gidiyo burdaki