• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet hocam vardı birde bugün kilo bildirimi yaptım diye yedim. Zaten hepsi salata ama miktarı fazlaydı o nedenle akşam dengelemek için yemeyecegim

İnandım :KK70:

Tabi hemen
Malesef Jou Jou Cuum seni karsi tarafa transfer edelim ama kalbimiz seninle hala :KK36:@Akrrep i bizim gruba alalım Elhan Elhan hocam :)

Sagol kaptanım :KK66:
Hayırlı olsun kaptanım. :dua::KK200:

:KK70: Nasıl bozmayayım bana rakip olduğun hafta -10 kilo ile gelmişsin :KK70: Ne yapayım liposuction ile sınır kilo olan 10kiloya kadar aldırsam onun bile tartıya yansıması bir kaç haftayı bulacak gene bu hafta 10 kilo düşemem :KK70: bana imkansızlarla gelme böyle kalbime iner
Tamam tamam pes ettim
Zaten haftada 3 günde 10 kilo vermeyi asla istemem
2 ayda gitse başım gözüm üstüne 😂

Oooo afiyet olsunnn aşko bende birazdan yapıp gelecegimm🤣🤣bebegi uyutuyom

Ne kadar iştah acıcı bir tabak afşyet olsun😍
Saol çiçeğim teşekkür ediyorum
Afiyet olsun elçom müthiş 🤩
Çok güzel bir eksi tebrik ederim

Tabağın ne kadar güzel sağlıklı olup da böyle güzel Tabaklar hazırlayabiliyor insan
Herseyin başı sağlık cnm umarım bir an önce iyileşirsin 😘
Evet hocam vardı birde bugün kilo bildirimi yaptım diye yedim. Zaten hepsi salata ama miktarı fazlaydı o nedenle akşam dengelemek için yemeyecegim

İnandım :KK70:

Tabi hemen
Malesef Jou Jou Cuum seni karsi tarafa transfer edelim ama kalbimiz seninle hala :KK36:@Akrrep i bizim gruba alalım Elhan Elhan hocam :)

Sagol kaptanım :KK66:
Jou Jou Sonunda aynı takimdayiz😉😇

Back
X