- 25 Ağustos 2019
- 62.211
- 119.154
- 698
- 31
Tamam aşko dikkat ederimKüçüklerse bir tanecik sayarız .Regl olsaydın rahatlardin kuzum.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam aşko dikkat ederimKüçüklerse bir tanecik sayarız .Regl olsaydın rahatlardin kuzum.
![]()
Doğrudur, neyse idare edeceğiz artıkAfiyet olsun Miden hassas demekki kuzum sogana karşı bazı mideleri bu sorunu yaşıyor yapacak birsey yok
Inciralti sevdiğim yerler hafta sonu oradaydım
Kıbrıs şehirleri caddesindeki Çelebi oradan saat kulesine yakın kordondan yürüyerek
O kadarcik barla olacağı buyduŞuan gurultu sesi ile cebellesiyorum
Masterchef izlemicem diyorum ama seviyorum o programida napim Somer chef hiç diyet yaptimi acaba o geldi aklima![]()
Uyuyacağım Abla yarın yine böyle olursam o zaman yerimO kadarcik barla olacağı buyduhadi yoğurt ye tatlım
sumak koy içine bir yağ yakıyormus sorma gitsin
![]()
Toplu kan dökeceksiniz heeBenimde 6 gün kaldı hep beraber oluruz artık![]()
öyle olacak heralde ablaToplu kan dökeceksiniz hee![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun Sibelcim.Bende menümü yazayım
Kahvaltı
1 yumurta
5 adet zeytin
Bir küçük dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara öğün
1 küçük kutu kefir
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam
4 kaşık patlıcan musakka
2 kaşık nohutlu pilav
Yarım kase mercimek çorbası
1 kase cacık
Ara öğün
Bir küçük ama çok küçük mısır.
Sırf misafirlere ayıp olmasın diye yedim.
s i d e l y a
Elhan
Gunu saat 19.00 da kapadım. Şimdi erkenden yatacağım. Ufaklığı eşime bıraktım. Yoruldum. Bu akşam senindir dedim
Ben çok seviyorum ama çocuk lar sevmediği için sık sık yapamıyorumYuvalama mıen sevdiğim yabancı damat dizisi var orda çok yaparlardı
![]()
Bende en son bayram da yedim abla bugün bir fırsat bulup yaptımAfiyet olsun tatlım.![]()
Yuvalamaya bayilirim. Bayramdan beri yemedim. Kilo vereyim de ödül olarak yerim.![]()
Yok canım ne durgunluğu kessin eksidesindir senVallahaa süperisnizz yaaa benim hala duruşlarda
öyle olacak heralde abla![]()
Afiyet olsun tatlışım.Ben çok seviyorum ama çocuk lar sevmediği için sık sık yapamıyorum
Bende en son bayram da yedim abla bugün bir fırsat bulup yaptım
Yok canım ne durgunluğu kessin eksidesindir sen![]()
Kız bu ne profil korktum hayalim kabusa döndü bir anöyle olacak heralde abla![]()
afiyet olsun kilo olmasın inşallahBen çok seviyorum ama çocuk lar sevmediği için sık sık yapamıyorum![]()
Beğenmediysen hemen değiştireyimKız bu ne profil korktum hayalim kabusa döndü bir an
Tarz güzelde Yüzü yok korktum birdenBeğenmediysen hemen değiştireyimGöz zevkin bozulmasın
![]()
Bu işi anca kan temizleröyle olacak heralde abla![]()