- 25 Ağustos 2019
- 62.215
- 119.158
- 698
- 31
Naber bebeğimm dukan birami ictimn kızıkam yarimsaattir memedeJou günaydın bebegim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naber bebeğimm dukan birami ictimn kızıkam yarimsaattir memedeJou günaydın bebegim
Eşimi işe gönderip tekrar yatmıştımGünaydın bacılar
Bebesizler nasıl belli oluyor![]()
Süper olmuşSenin için profil resmî ekledimgezegenfeza abla olmuş mu :))
Kasım ortasına kadar açılmaz muhtemelen bizde kombiSize kış gelmiyorbizim dogalgaz devri başladı 1 haftadir
Günaydın canımGünnnooooooo![]()
Günaydın canımGünaydiinnnn canlariiimmmm iyiyim ac ac uyudum ama güzel uyandim![]()
TeşekkürlerSüper olmuş Eki Görüntüle 3320342
Bizim evde soğuk trakya bölgesindeyiz bide cok soguk olur buz gibi ama guney cephede olunc akurtarıyoruz günes var evin içini az da olsa ısıtıyorr iyi oluyoKasım ortasına kadar açılmaz muhtemelen bizde kombi
Günaydın canım
Günaydın canım
Teşekkürler![]()
Bizim evde tüm gün güneş alıyor. Kışın iyi oluyor da yazın kötüBizim evde soğuk trakya bölgesindeyiz bide cok soguk olur buz gibi ama guney cephede olunc akurtarıyoruz günes var evin içini az da olsa ısıtıyorr iyi oluyo
Aynı durumdayız pişmekten ağladımBizim evde tüm gün güneş alıyor. Kışın iyi oluyor da yazın kötü![]()
Aynı durumdayız pişmekten ağladım![]()
Kim kiloşları daha çok verdiyse o kırmızı oluyo özel o kaptan maviyi kim olsun isterse onu seciyoreeeeeKızlar bir şey soracağım her hafta kaptanlık neye göre seçiliyor
Miss gibiiben çalıştığım için gündüz evde olmuyorum akşam da klima ile idare ettik
Olsun tatlım menülerin güzel regl bu hepimizi duraksatiyo ayda bir. Sonraki hafta yüzümüz güler
Beni de yazın kervana canlarBu işi anca kan temizlerhep beraber kan dökülecek
Anladım canımKim kiloşları daha çok verdiyse o kırmızı oluyo özel o kaptan maviyi kim olsun isterse onu seciyoreeeee![]()
Miss gibii![]()
Yaaa kaptanımmOlsun tatlım menülerin güzel regl bu hepimizi duraksatiyo ayda bir. Sonraki hafta yüzümüz gülerben de durağan gittim bu hafta
Beni de yazın kervana canlargeliyor gelmekte olan
![]()
Ben de bugün bi Dukan içeyim son gün artık elimizden ne gelirseYaaa kaptanımmbakalım bugün dahada dikkatli olcam ben neler göstercek
Buraya erken kış geliyor Kasım ortasında kar düşüyorKasım ortasına kadar açılmaz muhtemelen bizde kombi
Günaydın canım
Günaydın canım
Teşekkürler![]()
Ben açkarna ictim kaptanım ustünede 1litre sudaha bitirdimBen de bugün bi Dukan içeyim son gün artık elimizden ne gelirse![]()