• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

11 Kasım Cumartesi

10.00
1 tk pekmez
1 su bardağı portakal suyu

17.30
4 yk pilav
4 yk kuru fasülye
1 kase yoğurt
2 salatalık

Su: 2 lt

12 Kasım Pazar
Bu gün epey düzensiz oldu açılışta olduğum için, ikramlıklardan atıştırdım

15.30-18.00 arası
6-7 sarma
Yarım dilim börek
3 küçük elmalı kurabiye
1 avuç patlamış mısır

20.00
3 mandalina

Su: 1 lt

TemelinSafinazi TemelinSafinazi
Elhan Elhan

Aminnnnn kuzum yaaa birde hepsi yiyip de almayanlardan olunca

Vallahi helalll olsun yapana ne.guzel benlik degil hic

3 adet di tatlim ama arkadaş kendi yapmis ebat büyüktü 4 diyelim biz ona😒🤨
Benim arkadaşlarin çoğu da seninkiler gibi yiyip kilo almayanlardan :confused: Gençler takılıyor hep peşime :süslü::süslü:auramin cazibesine karşı koyamiyorlar demek ki. :-)Torun torba sahibi arkadaşların çoğu il dişlarinda . :KK14:
Dört profiterol iyi niyetli görünmüyor kuzum. Bugün için bir şey yapamayız ama cumaya kadar sen halledersin güveniyorum o yüzden. :KK68:

Canımsınnn caannnnn 😍❤️🥰🥰🌸🌸🥰🥰

Hayat enerjim misin be kadın 🧿😘🤩🥰🥳❤️
Uzaktan eğitimle enerciiiiii de verelim tatlım ya :KK76::KK76:...hayat zaten zor, tatlı sözcükler , güzel duygular bedava :KK71:
Hep güzellikler, iyilikler içinde kal canım casminim. :KK74:

Bugünkü menüm

Sabah
Peynir zeytin
Domates salatalık
Şekersiz çay

Öğle
Yok

Akşam
Bir tabak kıymalı kabak yemeği
Üç kaşık basmati pirinç pilavı
Yoğurt

Şu 2.5 litre spor yok

Elhan Elhan sibel_84 sibel_84
Afiyet olsun güzel saram :KK60:

Sadece cumartesi akşam yaptığım kaçamak sabit kalmama neden oldu belki eksi gelecekti bir de regl olacağım şişkinliğim var 😏
IMG_3732.webp
Cuma 65.65

Elhan Elhan sibel_84 sibel_84

Maalesef aynı durum bende de oluyor kesintisiz uyumadığımız için güzel yağ yakamıyoruz bence 😏
Evet bencede :KK14: sütümü kesmeye calısıyorum şimdide doktor ilaç verdi kesılse bırakır belkı benm bebe emmeyi de uykusu duzenlenır dıye bı umut ugrasıyom:kızgın:

Benim arkadaşlarin çoğu da seninkiler gibi yiyip kilo almayanlardan :confused: Gençler takılıyor hep peşime :süslü::süslü:auramin cazibesine karşı koyamiyorlar demek ki. :-)Torun torba sahibi arkadaşların çoğu il dişlarinda . :KK14:
Dört profiterol iyi niyetli görünmüyor kuzum. Bugün için bir şey yapamayız ama cumaya kadar sen halledersin güveniyorum o yüzden. :KK68:
Ay sende demi bendensin benim arkadaşlarım hep genç😃 bana diyorlar sen nasıl annane babaannesin bizden gencsin derler🤣🤣 ama o hain Profiterol artı yaptı tabiiki

Evet bencede :KK14: süt tümü kesmeye calısıyorum şimdide doktor ilaç verdi kesılse bırakır belkı benm bebe etmeyi de uykusu duzenlenır fıye bı umut ugrasıyom:kızgın:
Ben de az kaldı bırakmaya ama oğlan pes etmiyor 🤭

Sabitlik candır :super:Harikaliklar sonra gelecek inşallah :dua::KK200:
haftasonlarım genellikle bi tık daha rahat geçiyor can kaptanım, ailemle birlikte sofraya oturduğumuz, birlikte zaman geçirdiğimiz tek günler bugünler olduğu için biraz salıyorum kendimi :KK22:

ama haftaiçi daha dikkatli gidiyorum, cumaya eksiye geçeceğim inşallah :KK76:

Uzaktan eğitimle enerciiiiii de verelim tatlım ya :KK76::KK76:...hayat zaten zor, tatlı sözcükler , güzel duygular bedava :KK71:
Hep güzellikler, iyilikler içinde kal canım casminim. :KK74:
seninn enerciii hepimize yeter maşallah :nazar::KK60:

di mi yaaa, hayat yeterince zorlayıcı ve yorucu zaten, henüz bedavayken güzellikler, sonuna kadar kullanalım :KK76::KK200::dondurma:

Back
X