Ya evet eski gunleri yad ettik diyor Leyla sen obezdin ben çöp gibiydim dermiydik ben kilolu olacagim sen incecikAfiyet olsun Leylacim.Sabah iyi ki eliptik yapmışsın profiterol buharlaşıp gitmiştir. Kahvaltı da çok güzel. Gozlemenin iyi niyetinden emin değilim.
Ceyrek miktarda çıtırlara pek zarar veremiyormuş diye bir söylenti var
Liseden arkadaşlarla bir araya gelmek heyecan ve mutluluk verir bana. Bir dahaki buluşma tekrar nasip olsun canım
 bir de 3 aylik bebegi var kucagimda onu gezdirip hoplatip durdum erimistir yaa kaptanim
 bir de 3 aylik bebegi var kucagimda onu gezdirip hoplatip durdum erimistir yaa kaptanim 
 arkadasimda surekli beni takip ediyor ne iciyorum ne yiyorum diye
 arkadasimda surekli beni takip ediyor ne iciyorum ne yiyorum diye
Ayy teşekkür ederimCanım wasa istediAfiyet olsun

wasalar burada ki şok markette 39 tl idi 70 den düştü hemen iki tane kaptim,bir bak istersen belki denk gelir.. boyle indirim oldugunda bu tür seylerde haber verelim en iyisi
 wasalar burada ki şok markette 39 tl idi 70 den düştü hemen iki tane kaptim,bir bak istersen belki denk gelir.. boyle indirim oldugunda bu tür seylerde haber verelim en iyisi

agu mugu bitirmistir gözlemeyi
agu mugu bitirmistir gözlemeyi 

Bencil davranıyorum biliyorum ama kaç gündür onun boşlugunu dolduramadim. Sürekli fotoğraflarına bakıyorum gözlerim doluyor İyice iyileşene kadar evde ona ayrılan bir yerde kalacak. Sonra bahçeye indireceğim. Kötü hava şartlarında da aynı şekilde. Ya ona haksızlık ediyorum belki ama veremem
Bencil davranıyorum biliyorum ama kaç gündür onun boşlugunu dolduramadim. Sürekli fotoğraflarına bakıyorum gözlerim doluyor İyice iyileşene kadar evde ona ayrılan bir yerde kalacak. Sonra bahçeye indireceğim. Kötü hava şartlarında da aynı şekilde. Ya ona haksızlık ediyorum belki ama veremem  bugün taburcu oluyor. İçim kıpır kıpır.
bugün taburcu oluyor. İçim kıpır kıpır. 

Sadece su az . Tarçınlı , su yapacaktin unuttun mu
Sadece su az . Tarçınlı , su yapacaktin unuttun mu