Ben arada altinbasak kraker yiyorum farketmissindir. Bi donem diyetisyenle ilerlemistim bana wasa maliyetli gelirse 1 wasa yerine 2-3 altinbasak kraker yiyebilirsin demisti hala oyle yapiyorum bi ondan bi ondan :))Güzel bir gün gecirmişsiniz
Oooo bebek hoplatmaca bir kilo eksi getirir.agu mugu bitirmistir gözlemeyi
Wasa ekmeği ben de tekrar kullanayım. Pandemide yemiştim en son. Dün chia, kinoa , yulaf kepegini (kepeği birazdan alacagim) diyet dolabima stokladim.

iyi ki varsın ama
 iyi ki varsın ama 

Bencil davranıyorum biliyorum ama kaç gündür onun boşlugunu dolduramadim. Sürekli fotoğraflarına bakıyorum gözlerim doluyor İyice iyileşene kadar evde ona ayrılan bir yerde kalacak. Sonra bahçeye indireceğim. Kötü hava şartlarında da aynı şekilde. Ya ona haksızlık ediyorum belki ama veremem
Bencil davranıyorum biliyorum ama kaç gündür onun boşlugunu dolduramadim. Sürekli fotoğraflarına bakıyorum gözlerim doluyor İyice iyileşene kadar evde ona ayrılan bir yerde kalacak. Sonra bahçeye indireceğim. Kötü hava şartlarında da aynı şekilde. Ya ona haksızlık ediyorum belki ama veremem  bugün taburcu oluyor. İçim kıpır kıpır.
bugün taburcu oluyor. İçim kıpır kıpır.