Ben ekşi maya tadını seviyorum e hadi alalım mademekşimayalı olduğu için azcık mayhoştur ama normal bu. o sorun değil benim için. dikkatimi çeken çok incecik olması. boyutu da büyük. avantajlı yani. yarısıyla bile yumurtalı peynirli marullu falan dürüm yapılır.
ben dün biraz inceledim. çeşitleri var: arpalı, yulaflı, çavdarlı, tam buğdaylı vs.

her şey sizin elinizde kimse zorla yedirmiyor
 her şey sizin elinizde kimse zorla yedirmiyor börekler,gevrekler,boyozlar arasindan alninin akiyla siyrilan benim kahvalti tabagim
 börekler,gevrekler,boyozlar arasindan alninin akiyla siyrilan benim kahvalti tabagim yumurtayı 2 yaptim kivami guzeldi
 yumurtayı 2 yaptim kivami guzeldi

içelim
içelim 

ben uzun aclik yaparsam artı çikiyorum.vucut strese girip Kortizol uretip ödem mi oluyormus neymis,ictigin suyu tutuyormus
 ben uzun aclik yaparsam artı çikiyorum.vucut strese girip Kortizol uretip ödem mi oluyormus neymis,ictigin suyu tutuyormus

avokado biraz yeşil mi ne
avokado biraz yeşil mi ne 

dün 17 gibi bir cennet hurması yedim üzeri chia ve kakaolu . Ertesi gün yani bugün artiydim.
 dün 17 gibi bir cennet hurması yedim üzeri chia ve kakaolu . Ertesi gün yani bugün artiydim. 

Katılabilirsiniz tabi ki
 Katılabilirsiniz tabi ki  
 Tabi bizi de mutlu etti.
Tabi bizi de mutlu etti.