- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
- 108
Tebrikler canım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım benim
Eczacı gitmiş demek ki
ay sende bendensin ne olduk bu haftaGeçen hafta: 60,45
Bugün: 61,55
Fark: +1,10
Yüzde: -1,82
Eki Görüntüle 3360269
Can kaptanlarım çok özür diliyorum, hem reglime 2-3 günüm kaldı hem WC çıkamadım hem de son 2 gündür aşırı karbonlu beslendim
Ama devam etmek istiyorum 59,00 görmeden bırakmayacağım, gıcık oldum kendime
Elhan
@SIFIR MOD
ben de öyle inanıyorum ah sizlerin etkisi o kadar büyük ki bu konuda yoksa işte yine kilo alıyorum dalgasına kapılırımSenin gerçek kilon değil kuzum. Regl dönemi hep böyle sonuçlar geliyor. Birden gidecek inanıyorum.![]()
aa dolunay zamanı tabi yaaaDolunay kizlarimi fena vurdu![]()
çok sağolEvet toparlayalım ve hemen istediğimiz kiloya inelim geçmiş olsun bu arada
Buraya bu hafta hiç bakamadım az önce öğrendim, başın sağolsun
Henüz gelmemiştiEczacı gitmiş demek kişifa olsun .
Tartı sonucun çok güzel tebrikler fezocum.![]()
Tuvalet etkisi çok . Çok bir şey yok zaten .Eki Görüntüle 3360325
Geçen cuma:56.85
Bugün: 57.10
Fark: +250 gram
Yuzde: 0,44
Tuvalete çıkmamıştım belki fe ondan oldu ama aynı kilodayım zayıflayamadım bu hafta hareketim azdı
Elhan
Busra196
İnşaAllah geçer canımGünaydinn.. Biz hala evimizde değiliz o sebeple tartılamadım. Ptsi yazan tartı sonucunu baz alabilirsiniz ki ben daha da düştüğümü düşünüyorum. Biraz rahatsızım 3 gündür bir şey yiyemiyorum mide bulantısı ve su kaybım fazlaca var. Sene bitmeden hastalıklar bize veda eder umarım
Geçen hafta 60.5
Ptsi 59.7
Fark -0. 8
Labirentlerde çıkmaz sokaklar olur bu dışarıya çıkılamaz anlamına gelmez Leylacim. Daha bilinçli , güçlü bir şekilde hedefe ulaşacağız tatlım.ay sende bendensin ne olduk bu hafta
ben de öyle inanıyorum ah sizlerin etkisi o kadar büyük ki bu konuda yoksa işte yine kilo alıyorum dalgasına kapılırım![]()
aa dolunay zamanı tabi yaaa
çok sağolşimdi hedefimiz yılbaşında o ana kapılıp yemekleri abartmamak olsun
Hafta içi minik bir artıyi temizleyeceğine inanıyorum canım.Eki Görüntüle 3360325
Geçen cuma:56.85
Bugün: 57.10
Fark: +250 gram
Yuzde: 0,44
Tuvalete çıkmamıştım belki fe ondan oldu ama aynı kilodayım zayıflayamadım bu hafta hareketim azdı
Elhan
Busra196
Çok güzel bir eksi tebrikler Serapcim.Geçen hafta 82.30
Bugün 81.55
Fark -750 Gr
Yüzdelik bilmiyorum
Fotoğrafımi yukarıda paylaştım etiketi unutmuşum
Elhan
Tebrikler tutkucum.