• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok çok iyi tebrik ederim canım☺️

Harikasın 🧿🤩

Sen bilirsin ama keşke gitmesen. 6lari görmüşken bırakma bence. O artıların devamı gelir diye korkuyorum

Çok iyi sonuç canım tebrik ederim 🤩

YAaa süper. Şu sayının güzelliğine bak. Tebrik ederim sonuna kadar hak ettin 💓

Harika tebrik ederim ☺️

3 günde 1.75 😯 eksin çok iyi canım tebrik ediyorum 💓
Teşekkür ederim ilk günlerin şoku bence sonra bakalım nolcak onemlı olan o 😍

:KK19:

Hurma diyeti güya üç gün yapacaktım canım ama bir gün tam anlamıyla yaptım diyebilirim. Diğer iki gün sabote edildim.yoldan çıkarıldım

Bekle beni canım. Geleyim yetiseyim sana beraber verelim. Zaten olmazdı bensiz 60 lar ligine geçmek.
Hadi çabuk gel :KK70: :KK70: :KK70::KK70::KK70::KK70:

Eklentiler

• IMG_4198.webp
    IMG_4198.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 46
Günaydın ben ŞOK 2 gün önce 77dim bu motivasyonla iyi giderim limonlu suyumu içtim bol eksili günlerimiz
Günaydın esmusum. :KK25:
Motivasyonun daim olsun canım 😘 Bizi karşına çıkaran kadere inan ve devam et tatlım. :dua::KK200:
Eksin muhteşem. :KK9:
aynen öyle gruba girmemle eksiyi gördüm devamı gelir inşallah

aminnn canım benimm :KK60: evet çölyak çıkarsa bir gün önceden kuzum için kreş menülerini hazırlayıp göndermem gerek, kreş müdürüyle de konuşup ayarlamalıyım

çok geçmiş olsun canımm :KK43:

geçmiş olsun kuzum :KK43:

kuzuya da çok geçmiş olsun, herkes hasta :KK43:

süpersin canımm, tebriklerr :KK9::halay::KK60:

çok iyi bir başlangıç canım tebrikler :halay::halay::KK60:

şahane bir eksi, tebrikler canım :KK9::KK60:

çok güzel vermişsin canımm tebrikler :KK9::halay::KK60::KK60:

açılıyor linkler canım, çok çok teşekkür ederimm, çok kibarsın, çok tatlısın, Allah razı olsun canımm :KK60:

oyyyyy :KK70:

en son lise 2de bu kilodaydım heralde o yüzden rahat ol mümkün değil gelemem bu kiloya :KK70:
Çok teşekkür ederim canım 🥰

Back
X