• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

15.01.2024

Oruçtum sahur yok önceki gün kahvaltıyı iyi yapınca akşam yemeği ve sahur yapmadım.

18:00
2 kase mercimek çorbası
1 yemek tabağı bulgur pilavı
200 gr kadar tavuk göğsü
1 dilim ekmek

Su:1,7 lt
Spor: 30 dk yürüyüş

6496 adım

ffestinalente ffestinalente Elhan Elhan Cordelia Cordelia

Eklentiler

• IMG_2697.webp
    IMG_2697.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 27
15.01.2024

Oruçtum sahur yok önceki gün kahvaltıyı iyi yapınca akşam yemeği ve sahur yapmadım.

18:00
2 kase mercimek çorbası
1 yemek tabağı bulgur pilavı
200 gr kadar tavuk göğsü
1 dilim ekmek

Su:1,7 lt
Spor: 30 dk yürüyüş

6496 adım

ffestinalente ffestinalente Elhan Elhan Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım 😘 Bulgur pilavını ölçülü ye tatlım. Öncesinde sıkıntı olusmadiysa bilemem. Bir tabak bana çok geldi. Diğerleri güzel. Allah orucunu kabul etsin. :dua:

Basen benimde var ve motivasyon amaçlı basenli ünlülere bakıyorum ama o da motive etmiyor beni 😂😂
Hormonal dalgalanma yaşıyorum bence yoksa anormal bir durumum yok şükür.
Ben biraz sınırları net olmayı severim. O yüzden diyetisyenim yemek adı ile söylüyor ama şuda olabilir buda olabilir beni bunlarda olabilire götürüyor 😅😅😅
Yaa bu ara çok gelemiyorum biraz da ondan canım sıkkın olabilir 🙄
Şuan aklıma gelen bahaneler bunlar 😂😂
Bahane üretme Yakup çay doldur :KK14:

Sormaa haaa nerde orman var ev yaptılarrr yetişmiyor evler amaa amaa fiyatlar ucuk😏
Hamile kalmadan önce kimsenin aklına gelmiyor işte bu çocuklar nasıl baş edecek :KK14: :KK14: ormanlar gidiyor tabi bir taraftan da.🥴tatlim Yiğit Ali neyse ki babasının evinde olacak sen üzerine alınma. :KK68: gelin seni kiraya cikariyormus :KK53:

Back
X