Tebrikler kızlar harikasınızHerkese Mutlu cumartesiler

Elhan ile MasterFit sayfamızın 104. etap spor kraliçesiiiiiii Şampiyonnnnnn
1.sibel_84 olmuştur. Tebrikler Kraliçem.
2. @Nergis 35
3. @kumsal68
Başta dereceye girenler olmak üzere spor yapan herkesi tebrik ederim. Harikasınız.
1. ye %1
2. ye %0,75
3. ye %0,5 ödül eklenmiştir.
Bu ödül kırmızı kaptan belirlenirken dikkate alınmaz.
Elhan ile MasterFit 104. Etap Spor Yarışması genel Sıra NO Üye Adı Takım 10 Şubat Cumartesi Kg. 10 Şubat Cumartesi spor puanı 10 Şubat Cumartesi Adım Sayısı 11 Şubat Pazar Spor puanı 11 Şubat Pazar Adım Sayısı 12 Şubat Pazartesi Spor puanı 12 Şubat Pazartesi Adım Sayısı 13 Şubat Salı Spor puanı 13 Şubat Salı Adım Sayısı 14 Şubat Çarşamba Spor puanı 14 Şubat Çarşamba Adım Sayısı 15 Şubat Perşembe Spor puanı 15 Şubat Perşembe Adım Sayısı TOPLAM SPOR PUANI TOPLAM ADIM SAYISI sibel_84
Mavi @Nergis 35 Mavi @kumsal68 Kırmızı @Leyl35 Kırmızı @60kiloyum Mavi serap911
Kırmızı @Ceeeeeeeeeeee Kırmızı @deli bir dombili transfer Kırmızı @aypare ackerman Mavi @tomrs Mavi Mthn83
Kırmızı Kaptan @minerva1988 Kırmızı @s i d e l y a Kırmızı @sara_28 Mavi @gezegenfeza Kırmızı Elhan
Kırmızı @uranus35 Mavi Beth18
Kırmızı @-Murphy- transfer Mavi @LenaG Mavi Kaptan @zeyneppk Mavi @Jasminium84 Kırmızı HuzuRRR
Kırmızı @74FRIDA Hazırlık arwengsd
Mavi M Minicikfzt Hazırlık @Keira- Mavi badem000
Kırmızı @Tutku44 Mavi Ysmnondr
Kırmızı Lotus1234
Hazırlık 

Çarşamba günü kadın doğum randevum var bakıcaz. Moralimi bozmuyorum regl olsam 2 katı gidecek çünkü
 Çarşamba günü kadın doğum randevum var bakıcaz. Moralimi bozmuyorum regl olsam 2 katı gidecek çünkü   

nazar olur mu ki
 nazar olur mu ki 

kimseye soylemeyiz aramızda kalcak.
 kimseye soylemeyiz aramızda kalcak.