- 5 Eylül 2018
- 1.895
- 8.659
- 158
Cansın sağlıkla senin için en iyi kaç kilo iyiyse tabi yüksek olsa süper olurKaptanım emret bu hafta kaç kilo verelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cansın sağlıkla senin için en iyi kaç kilo iyiyse tabi yüksek olsa süper olurKaptanım emret bu hafta kaç kilo verelim

Canım tartı resmi atmalısın3ay dikkat yaptım 10 kg vermiştim 2aydir biraz boşladim 3kg geri gelmiş
Neyse son durum 95kg

Elhan
 bildirdi ama resim yok.

Elhan
 bildirdi ama resim yok.

Bu hafta yeteneklerimizi sınırlamadığımız , sınırlara meydan okuduğumuz bir hafta olacak.Bu hafta kendimize iyi gelecek menüler oluşturalım ve sporumuzu ihmal etmeyelim. Mazeret üretmek saatte 0 kalori yakar
 Bu hafta yeteneklerimizi sınırlamadığımız , sınırlara meydan okuduğumuz bir hafta olacak.Bu hafta kendimize iyi gelecek menüler oluşturalım ve sporumuzu ihmal etmeyelim. Mazeret üretmek saatte 0 kalori yakar  ama adımlarımız sporlarımız ve sağlıklı beslenme düzenimiz bizi istediğimiz kiloya ulaştırır.
 ama adımlarımız sporlarımız ve sağlıklı beslenme düzenimiz bizi istediğimiz kiloya ulaştırır.
 Cordelia

Cordelia
 Elhan

Elhan
 60kiloyum

60kiloyum
 sara_28

sara_28
 Lavinia_98

Lavinia_98
 Beth18

Beth18
 74FRIDA

74FRIDA
 -Murphy-

-Murphy-
 Papatyamaviss

Papatyamaviss
 Nergis 35

Nergis 35
 Busra196

Busra196
 Efenin_Annesi

Efenin_Annesi
 sibel_84

sibel_84
 arwengsd

arwengsd
 sidelya

sidelya
 zeyneppk

zeyneppk
 ZincirKirma

ZincirKirma
 Ysmnondr

Ysmnondr
 Tutku44

Tutku44
 HuzuRRR

HuzuRRRHuzurr yok canım listendeKontrol edeyim tatlım.
Kırmızı takım 21 kişi
Mavi Takım 20 kişi
Bir kisiyi ben kaçırmış olabilirim.Toplamda 42 yarışmacı var. Listeme bir bakın kimi eksik yazdım acaba ?
Eki Görüntüle 3388577
CanımsınTebrikler kankişim az çok demiyoruz eksi candır

CanimHerkese Mutlu cumartesiler

Elhan ile MasterFit sayfamızın 104. etap spor kraliçesiiiiiii Şampiyonnnnnn
1.sibel_84 olmuştur. Tebrikler Kraliçem.
2.Nergis 35
3. @kumsal68
Başta dereceye girenler olmak üzere spor yapan herkesi tebrik ederim. Harikasınız.
1. ye %1
2. ye %0,75
3. ye %0,5 ödül eklenmiştir.
Bu ödül kırmızı kaptan belirlenirken dikkate alınmaz.
Elhan ile MasterFit 104. Etap Spor Yarışması genel Sıra NO Üye Adı Takım 10 Şubat Cumartesi Kg. 10 Şubat Cumartesi spor puanı 10 Şubat Cumartesi Adım Sayısı 11 Şubat Pazar Spor puanı 11 Şubat Pazar Adım Sayısı 12 Şubat Pazartesi Spor puanı 12 Şubat Pazartesi Adım Sayısı 13 Şubat Salı Spor puanı 13 Şubat Salı Adım Sayısı 14 Şubat Çarşamba Spor puanı 14 Şubat Çarşamba Adım Sayısı 15 Şubat Perşembe Spor puanı 15 Şubat Perşembe Adım Sayısı TOPLAM SPOR PUANI TOPLAM ADIM SAYISI sibel_84
Mavi Nergis 35
Mavi @kumsal68 Kırmızı @Leyl35 Kırmızı 60kiloyum
Mavi @serap911 Kırmızı Ceeeeeeeeeeee
Kırmızı @deli bir dombili transfer Kırmızı aypare ackerman
Mavi @tomrs Mavi Mthn83
Kırmızı Kaptan @minerva1988 Kırmızı sidelya
Kırmızı sara_28
Mavi @gezegenfeza Kırmızı Elhan
Kırmızı @uranus35 Mavi Beth18
Kırmızı -Murphy- transfer
Mavi @LenaG Mavi Kaptan zeyneppk
Mavi @Jasminium84 Kırmızı HuzuRRR
Kırmızı 74FRIDA
Hazırlık arwengsd
Mavi @Minicikfzt Hazırlık @Keira- Mavi @badem000 Kırmızı Tutku44
Mavi Ysmnondr
Kırmızı Lotus1234
Hazırlık 
 Cordelia
 emegine saglik

Cordelia
 emegine saglik sibel_84
 tebrikler canım

sibel_84
 tebrikler canım Bol eksiklerimiz olsun canım insalahhhHellooooo
Canım takımımBu hafta yeteneklerimizi sınırlamadığımız , sınırlara meydan okuduğumuz bir hafta olacak.Bu hafta kendimize iyi gelecek menüler oluşturalım ve sporumuzu ihmal etmeyelim. Mazeret üretmek saatte 0 kalori yakar
ama adımlarımız sporlarımız ve sağlıklı beslenme düzenimiz bizi istediğimiz kiloya ulaştırır.
Sizleri seviyorum
Cordelia
Elhan
60kiloyum
sara_28
Lavinia_98
Beth18
74FRIDA
-Murphy-
Papatyamaviss
Nergis 35
Busra196
Efenin_Annesi
sibel_84
arwengsd
sidelya
zeyneppk
ZincirKirma
Ysmnondr
Tutku44
HuzuRRR
Her zaman beklerizArada bir rahatsız ederim o zamanlafın ortasından dalarsam uyarırsınız

Maşallah bereketlenmis takımlarKontrol edeyim tatlım.
Kırmızı takım 21 kişi
Mavi Takım 20 kişi
Bir kisiyi ben kaçırmış olabilirim.Toplamda 42 yarışmacı var. Listeme bir bakın kimi eksik yazdım acaba ?
Eki Görüntüle 3388577

Maviş oldummmmmmmHellooooo
Canım takımımBu hafta yeteneklerimizi sınırlamadığımız , sınırlara meydan okuduğumuz bir hafta olacak.Bu hafta kendimize iyi gelecek menüler oluşturalım ve sporumuzu ihmal etmeyelim. Mazeret üretmek saatte 0 kalori yakar
Sizleri seviyorum
Cordelia
Elhan
60kiloyum
sara_28
Lavinia_98
Beth18
74FRIDA
-Murphy-
Papatyamaviss
Nergis 35
Busra196
Efenin_Annesi
sibel_84
arwengsd
sidelya
zeyneppk
ZincirKirma
Ysmnondr
Tutku44
HuzuRRR

Maviş olmak pek yakıştı kaptanımaMaviş oldummmmmmm

nasıl yaneeeee ben takıma mı alındım, hemde nikini sevdiğim canım bir kaptanım mı vaaaarHellooooo
Sizleri seviyorum
Cordelia
Elhan
60kiloyum
sara_28
Lavinia_98
Beth18
74FRIDA
-Murphy-
Papatyamaviss
Nergis 35
Busra196
Efenin_Annesi
sibel_84
arwengsd
sidelya
zeyneppk
ZincirKirma
Ysmnondr
Tutku44
HuzuRRR

Yer misiniz?
Yer misiniz?  
Mavileştik yine bakıyorum daHellooooo
Sizleri seviyorum
Cordelia
Elhan
60kiloyum
sara_28
Lavinia_98
Beth18
74FRIDA
-Murphy-
Papatyamaviss
Nergis 35
Busra196
Efenin_Annesi
sibel_84
arwengsd
sidelya
zeyneppk
ZincirKirma
Ysmnondr
Tutku44
HuzuRRR

TeşekkürlerBaşlangıcın hayırlı olsun canim
Teşekkürler cok mutlu oldukKırmızı takımdan da Mavi takımdan da tanıdık isimler gördüm, başarılarınızın devamını dilemek için geldim, harikasınız hatunlar

️
️

Yaaa bende seni severimnasıl yaneeeee ben takıma mı alındım, hemde nikini sevdiğim canım bir kaptanım mı vaaaar

hoşgeldin mavişlere tatlım
 hoşgeldin mavişlere tatlım 
Mavileştik yine bakıyorum da
 Hemde en güzelinden
 Hemde en güzelinden 

Pazartesi resim yollasam şuan reglim ödemliyim fazlaca