- 18 Mart 2018
- 31.106
- 124.243
- 598
- 35
Ödem atabileceğin zamanlarda en ufak bişeyde gidebiliyorOoooyyyy fena
Bende hapşururken veya burnumu silerken kazaya gidebiliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödem atabileceğin zamanlarda en ufak bişeyde gidebiliyorOoooyyyy fena
Uyku tankları dolmuştur.Aksam 9 bucuk 10 gibi uyuyup daha 1 saat once uyanmis olabilirimşişmişimde şişmisim
![]()
Paçalarim ıslanmasın değil miÜstüne bastın, kaldır ayağını![]()
Benim aklıma da aynı si geldiAfiyet olsun fezocum.Yolları sulayarak geldim derken aklıma başka şeyler geldi.
onu mu demek istedin acaba
![]()
Tatlım bi ara bende uyuyamıyorum doğadan uyku çayı aldım çok rahat ettim bi dene istersen düzene girene kadar en azındanAma ben uyuyorum. Gece uykusu az. Gece uyumayı sevmiyorum galiba.![]()
Bende bazen oluyorum ya hapşırık ve öksürükOoooyyyy fena
İyi istirahat ler canımBen saati erteleyerek azıcık daha kestiriyim![]()
Yaklaşık 12 saat uyumuşum tabiiki şiş lik olurAksam 9 bucuk 10 gibi uyuyup daha 1 saat once uyanmis olabilirimşişmişimde şişmisim
![]()
Persembe gecesi misafir cuma konser derken uykumdan çalmıştım Elhanim aynen oyle eksik gitmistirUyku tankları dolmuştur.![]()
Oyyy o bakış ne masum oyle
Rica ederimOoo içeyim bunu teşekkür ederim.️
![]()
4 adet birden mi? Bende icerim bundan ara ara tadini seviyorumCordelia canın 4 adet içtim düzene girdim
Niye sabah oldu niye gün doğdu der gibi
Ay çok güzel maşallah ya gözlerinin biçimi sürmesi o ağız burnun tatlılığı oyy yerim
Yok canım 4 adet birden değil her akşam 1 tane içtim baktım uyuyorum heralde dedim bıraktım4 adet birden mi? Bende icerim bundan ara ara tadini seviyorum![]()
Gülerken de sadece gözler ıslanmiyorBenim aklıma da aynı si geldi
Tatlım bi ara bende uyuyamıyorum doğadan uyku çayı aldım çok rahat ettim bi dene istersen düzene girene kadar en azından
Bende bazen oluyorum ya hapşırık ve öksürük
İyi istirahat ler canım
Yaklaşık 12 saat uyumuşum tabiiki şiş lik olur
Keyfin daim olsun tatlışımSabah sabah keyiflendik çok güzeldiii![]()
Nerde bu menüler diyorNiye sabah oldu niye gün doğdu der gibi![]()