- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Teşekkür ederim liz abla diyorAy çok güzel maşallah ya gözlerinin biçimi sürmesi o ağız burnun tatlılığı oyy yerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim liz abla diyorAy çok güzel maşallah ya gözlerinin biçimi sürmesi o ağız burnun tatlılığı oyy yerim![]()
Bende uykusuzluktan şişmişimAksam 9 bucuk 10 gibi uyuyup daha 1 saat once uyanmis olabilirimşişmişimde şişmisim
![]()
Yok ıslanmasın, çok iş çıkıyor, çamaşır, wc temizliği, duşPaçalarim ıslanmasın değil mi![]()
Annesinin menüleri de kontrol ediyor
İyi valla hepimiz sulakmışGülerken de sadece gözler ıslanmiyor![]()
İnşallah canım hocamTamam tatlım. Harika bir kaptanın var bu avantajı iyi degerlendirirsen çok güzel eksi göreceğine eminim.![]()
Bana daha 3 saat varPazar Kahvaltıları yapıldımı ArkadaşlarBen bugün İş yerimde yaptım kahvaltımı.Bol yeşillik 3 dl.peynir,3 ceviz,1 kupa yeşil çay,1 dl.tam buğday ekmeği yedim.Hadi size Keyifli bol sohbetli pazar dilerim
![]()
Ne yaptın
Ben saat 08:30 da yaptım.Şimdi 14 gibi ara öğün yoğurt leblebi yiycemBana daha 3 saat var
Afiyet olsun canın. TeşekkürlerPazar Kahvaltıları yapıldımı ArkadaşlarBen bugün İş yerimde yaptım kahvaltımı.Bol yeşillik 3 dl.peynir,3 ceviz,1 kupa yeşil çay,1 dl.tam buğday ekmeği yedim.Hadi size Keyifli bol sohbetli pazar dilerim
![]()
Hoşgeldin canımselam bu sefer kendimi hazır hissediyorum malum yaz geliyor ve ben kg vermek istiyorum ve tamamen azimle dönüyorum artık :) gelebilir miyim tekrarElhan abla bu sefer kaçıp gitmek yok söz :)
Sayarız beybim