- 30 Ocak 2013
- 29.416
- 43.904
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun böyle durumlarda mutlaka mr çekiyorlar mutlaka bir baktır acil şifalar dilerimCordelia
Elhan bu hafta listelere girmeyeceğim demiştim ama takıma almışsınız sanırım. Şehir dışındayım. Dün de çok rahatsızlandım gece sürekli kustum(afedersiniz) tansiyonum çok düşmüş bayılmışım gece banyoda. Kafamı çarpmışım yüzüm darmadağın olmuş dudağım patlamış bi uyandım yerdeyim. Banyo da kilitliydi kapıyı yumrukluyolardı. Kendime geldiğimde üstüm başım kan içindeydi. Kabus gibi bir gece yaşadım. Geceden beri yatıyorum kafamı kaldıramıyorum bişey yiyemiyorum tüm yiyecekler midemi bulandırıyor.. velhasıl önce sağlık olsun. İyileşmeye çalışıyorum. İnşallah kendimi iyi hissettikçe paylaşım yaparım
![]()
Hayırlı günler canımMerhaba hayırlı günler herkese
Afiyet olsun canımBugün yoğun bir gün benim için sabah menüme uydum inşallah akşam da balık yiyeceğiz kayınvalidemde tabi menü de değişiklik olmazsa
çok geçmiş olsun canım üzüldümCordelia
Elhan bu hafta listelere girmeyeceğim demiştim ama takıma almışsınız sanırım. Şehir dışındayım. Dün de çok rahatsızlandım gece sürekli kustum(afedersiniz) tansiyonum çok düşmüş bayılmışım gece banyoda. Kafamı çarpmışım yüzüm darmadağın olmuş dudağım patlamış bi uyandım yerdeyim. Banyo da kilitliydi kapıyı yumrukluyolardı. Kendime geldiğimde üstüm başım kan içindeydi. Kabus gibi bir gece yaşadım. Geceden beri yatıyorum kafamı kaldıramıyorum bişey yiyemiyorum tüm yiyecekler midemi bulandırıyor.. velhasıl önce sağlık olsun. İyileşmeye çalışıyorum. İnşallah kendimi iyi hissettikçe paylaşım yaparım
![]()
geçmiş olsun canım Allah şifa versinGözlerim com kötü kızlar enfeksiyon kaptı herhalde
Selammmmmm Mavişlerrrrr Mutlu Pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Spora diyete tam gaz devammmmmm ediyoruz. Motivasyonumuzun hiç eksilmediği
sadece yağların eksildiği Muhteşem bir pazar ve hafta diliyorum.
Bol spor Bol su az ve sağlıklı yemek bizi harika hissettirecek.
Öyleyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eksik menüleri bekliyoruz.
Yavru Ponçik
106. ETAP MAVİ TAKIM MENÜ TAKİBİ Üye Adı Takım Kilo 24.Şub 25.Şub 26.Şub 27.Şub 28.Şub 29.Şub 01.MarCordelia
Mavi Kaptan 78,05AFİYET OLSUN LenaG
Mavi 110,50AFİYET OLSUN @pastelfit Mavi 66,20AFİYET OLSUN @gezegenfeza Mavi 72,90AFİYET OLSUN Nergis 35
Mavi 64,90AFİYET OLSUN @Mthn83 Mavi 72,90AFİYET OLSUN @Leyl35 Mavi 58,20AFİYET OLSUN sibel_84
Mavi 72,85AFİYET OLSUN @Tutku44 Mavi 82,80Jasminium84
Mavi 59,75AFİYET OLSUN @Papatyamaviss Mavi 65,95@minerva1988 Mavi 67,60@tomrs Mavi 66,40@s i d e l y a Mavi 64,30@zeyneppk Mavi 78,60@uranus35 Mavi 61,40@WunderLost Mavi 75,55AFİYET OLSUN kumsal68
Mavi @akekusu Mavi 89,55@Beth18 Mavi 64,30
Eki Görüntüle 3392658 ⁹
Geçmiş olsun canımGözlerim com kötü kızlar enfeksiyon kaptı herhalde
Çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldümCordelia
![]()
Çok geçmiş olsun çok üzüldümCordelia
![]()
Dunu unutmak istiyorum bugunu paylasicam canimHoşgeldin canım Mavi takımdasın. Menülerini bekliyorum.️
![]()