Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun,Allah korumuş canım.Allah şifa versin inşallahCordelia
Elhan bu hafta listelere girmeyeceğim demiştim ama takıma almışsınız sanırım. Şehir dışındayım. Dün de çok rahatsızlandım gece sürekli kustum(afedersiniz) tansiyonum çok düşmüş bayılmışım gece banyoda. Kafamı çarpmışım yüzüm darmadağın olmuş dudağım patlamış bi uyandım yerdeyim. Banyo da kilitliydi kapıyı yumrukluyolardı. Kendime geldiğimde üstüm başım kan içindeydi. Kabus gibi bir gece yaşadım. Geceden beri yatıyorum kafamı kaldıramıyorum bişey yiyemiyorum tüm yiyecekler midemi bulandırıyor.. velhasıl önce sağlık olsun. İyileşmeye çalışıyorum. İnşallah kendimi iyi hissettikçe paylaşım yaparım
![]()
Teşekkür ederim canım,kandil tatlısıydıAfiyet olsun canımEkler dışında harika bir menü. O da bugünün ödülü olsun.
Harika bir menü afiyet olsun canım
Çiğ köfte bir günü çalan yemek .benim korkulu rüyam da
Afiyet olsun canım![]()
Peki doktor lar ne diyor canım sonuçta vücut kanı yok mu ediyor ki şifa olsun insalah pekmezin canım annem kansizlik tan 1 hafta yattı hastanede 4 unite kan verildi eve cikinca tek içimlik şurup vermişti doktor tek dikişte akşamları içiyordu bir kutuda 20 günlük oluyor zararı da olmamıştıSagol canimsezeryan dogumdan sonra 18 senedir ben bu kansizlik olayini yenemedim bir turlu
Pastaneci komşum dut pekmezi getirmisti Erzurumdan cok iyi gelmişti ailesi kaynatiyormus yine rica ettim varmis evinde bugun getirecek
ona limon sıkıp iciyordum hem eneeji veriyor hemde depolarim dolmustu
![]()
Oysa benim kullandığım iştah açıp kabız yapmıştı, geçmiş olsun canım
Yakışmıştı bence, tavuk çabuk pişiyor diye tercih ettim, kızıma gitmiştim, orda pişirdim, torun bakmaya gittim, bebişi uyutup yemek işini hallettimGünaydın
Teşekkür ederim hepinize
Sıkıntı olmadı inşallah
Patlıcan ve tavuğu düşünemedim![]()
Nergis olmasın daKlavyenin insafına kaldık bir sonraki kurban kim olacak bakalım![]()
Benim bugün açlık varSüpersin. Valla bana da yaramıyor. Uykusuzlukta yaramıyor. Dün 00.22 de uyumuşummutluyum.
Bugün ne yapsam yarın tartı günü. Eksi çıkmam lazım.Kaptanlık zor iş
bi yardım edin kaptanıniza
![]()
Şifa olsunBenim liste kabarik olunca pirinç patlagi dikkat cekmiyordu ondan
bu arasa metro markette 31 tl imis riceup ben yanlis hatirliyormusum 40-45 demistim
Tek seferlik ilac mi? İlk defa duyuyorum... İgne ile almistim en diplerdeyken sonra hep hap... Gecen sene ki pekmez bana hapi biraktirmisti insallah yine sifa olacak bugun gelecek bakalimilk basta güvenmemistim cunku bildigimiz pekmezler gibi akisian degil boyle sanki agda gibi ama sifa oldu
Amannn deme kizzzz mimliyim zaten ben sıramı başkasına seve seve veriyorumNergis olmasın da![]()
SuperrrGünaydın herkese hayırlı sabahlar
Uykusuz bir geceden sonra tartıda az da olsa eksi görmenin mutluluğu var
Bi an tartı günü sandım bugunKıl, tüy tartı öncesi çıkaymış![]()
Ben de bugünü karbonsuz geçirecem.Bugün programım
Sabah yumurta ve peynir
Arada havuç
Öğlen yoğurtlu kabak ara elma
Akşam ya kabak ya çorba![]()