- 18 Mart 2018
- 31.112
- 124.266
- 598
- 35
Halihazırda 2 rakibi var, 3.ye de yok demez bence, hatta gel 4 lü kapışalım@Mthn83
Yavru kuş
Kapışalım mı bu hafta ?
Çok pis kilo vercem sanki öyle hissediyorum bak baştan söyleyeyim
Sonra canın sıkılmasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halihazırda 2 rakibi var, 3.ye de yok demez bence, hatta gel 4 lü kapışalım@Mthn83
Yavru kuş
Kapışalım mı bu hafta ?
Çok pis kilo vercem sanki öyle hissediyorum bak baştan söyleyeyim
Sonra canın sıkılmasın![]()
Hadi yaaa .Halihazırda 2 rakibi var, 3.ye de yok demez bence, hatta gel 4 lü kapışalım![]()
Suan öyleyim diye yazdım canım. Senin yazdığın bildirimimle aynıGidip sonuçlara tekrar baktım .![]()
Tatlış annem beni korkuttu![]()
ilahi sen canımBen senin paylasimlarini leslienin ses tonuyla okuyorum![]()
Bu algiyi sen yukledin bize napalimOkuldan geldim ve evde o kadar abur cubur varken ben tarçınlı türk kahvesi içip badem yedim... Lütfen bunlar da görülsün takdir edilsin hep bana yükleniliyor![]()
Yok rakibi varmış.Oooo bu bir savaş miii![]()
Okuldan geldim ve evde o kadar abur cubur varken ben tarçınlı türk kahvesi içip badem yedim... Lütfen bunlar da görülsün takdir edilsin hep bana yükleniliyor![]()
Diğer yanın haklı kalk kalk kalkgünaydın kızlar
Ben bugün start verdim :) bir yanımı şu an yatak çağırıyor diğer yanım işe gitmelisin diyorvelhasıl kelam çok uykum var
![]()
Geçmiş olsun canım. Kanın kaç çıktı ?
çoktan kalktım canım :)Diğer yanın haklı kalk kalk kalk![]()
teşekkürler canımmafiyet olsun canım :)
Rakip misin canım? Yarım kalmış anlamadım???kendime rakip a
çoktan kalktım canım :)
ay kendimle rakabetimi yenip kalktım diyecektim cümleyi yarım bırakmışımRakip misin canım? Yarım kalmış anlamadım???
Maviş miydin sen ?
Seni çok takdir ediyorum. Maviş şirinimOkuldan geldim ve evde o kadar abur cubur varken ben tarçınlı türk kahvesi içip badem yedim... Lütfen bunlar da görülsün takdir edilsin hep bana yükleniliyor![]()
2024 Şubat ayı sonları evdeki abur cubura karşı koyma cesareti gösterip birde tarçınlı Türk kahvesi içtiğinden, nefsine karşı gösterdiği üstün başarıdan dolayı bu takdir belgesini almaya hak kazanan wunderlost arkadaşımızı tebrik ediyoruzOkuldan geldim ve evde o kadar abur cubur varken ben tarçınlı türk kahvesi içip badem yedim... Lütfen bunlar da görülsün takdir edilsin hep bana yükleniliyor![]()
Dörtlü kapışalım deyince bir tırsma gördüm sankiYok rakibi varmış.
Yok mu bana bir rakip heeey mavis takım üyelerinden olsun mümkünse
![]()
![]()