Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün hangi günYaa güne gitcem de tartı gününe kadar hiçbir şey yemezsem toparlarim bence![]()
Pazar günüGün hangi gün![]()
Kız ödül yaparsın pazar. Abartmadan yersin. ( 5 çeşit tatlı Abartma oluyor)Pazar günü![]()
Ben havai fişekler hazırladım müzik sistemi balonlar hazırAhhaaha şakacı şeyyenilgiye hazır ol
Yap yap yatmadan odemlen azBiraz spor yapayım![]()
Arada yoğunluk iyidirvaaayy şiir he :)) hepsini çok begendim:) iyiyim ben çok şükür yoğun ve güzel bir haftasonundan çıktım![]()
Bademi bugünden yemiş
Valla neler neler buzlukta bekliyor, beklesinler bakalım, elbet birgün onlara da sıra gelecekYerim diye yapmayanlardan biri de benim kuzum.Anitimizi dikmeleri lazım bizim gibilerin
![]()
Benim de senden çok farkım yok, arada açlık yapıp dengelemeye çalışıyorumYa ben baştaki motivasyonumu yakalayamıyorum yardım edin banaaa
Cordelia
Elhan
Sabah 10.30
Smoothie bir incir iki ceviz yulaf fıstık ezmesi
Öğlen 14.20
2 yumurta marul labne
Ara Kahve iki dilim elma
Akşam
1 tabak çorba
1 adet etli dolma
Buraya kadar hersey guzel
Normalde aksam oldumu da dururdum red ederdim şimdi o reddi yapamıyorum sanki artık ya
Cips 4-5 tane 1 ısırık çikolata
2 lt su
39 ...31 yaşındayım efendim sen![]()
Canım sen mavisin kırmızı olduğunda bile mavisin. Ve biliyorum beni üzmezsin gayet güzell beslenme yapmışsın. Sen daha iyisini de yaparsın. Cipsten puan kırmıyorum 4,99 dan 5 yıldızYa ben baştaki motivasyonumu yakalayamıyorum yardım edin banaaa
Cordelia
Elhan
Sabah 10.30
Smoothie bir incir iki ceviz yulaf fıstık ezmesi
Öğlen 14.20
2 yumurta marul labne
Ara Kahve iki dilim elma
Akşam
1 tabak çorba
1 adet etli dolma
Buraya kadar hersey guzel
Normalde aksam oldumu da dururdum red ederdim şimdi o reddi yapamıyorum sanki artık ya
Cips 4-5 tane 1 ısırık çikolata
2 lt su
Hazırlarım sen kazanırsan göz yaşları içinde kutlarım mecburYap yap yatmadan odemlen az![]()
![]()
banada konfetiler hazirlar misin kaptancim
![]()
YaaaHazırlarım sen kazanırsan göz yaşları içinde kutlarım mecbur![]()
Çok yazdın oku oku bitmiyor zeynebimHayirli sabahlar
Bu hafta daha cok burda olacagim canim