- 4 Eylül 2011
- 19.470
- 69.611
- 798
MutfağaNereye gidesin var![]()

Abur cubur istiyor canım. TV karşısında cips tirtiklamak istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MutfağaNereye gidesin var![]()
Tebrikler canimNormalde haftalık verdiğimiz kiloyu bak 3 günde verdik benim için o kadar iyi oldu ki
Sen bilirsinMutfağa
Abur cubur istiyor canım. TV karşısında cips tirtiklamak istiyorumuyumadan
![]()
Ah bı bilsem zaten ne istediğimi bende bilmiyorumSen bilirsin![]()
Görürsün hatta daha fazlasını görürsün inanıyorum benTebrikler canimBenim içinde çünkü veremiyorum diye çok gerilmistim. İzne çıkmayı düşünüyordum. Normalde hırslı değilim muhtemelen ödem gitti inşallah 76,5 görürüm cumartesi
![]()
Yaziyorum canim sadece onu yazip gidiyorum. Kac gundur uykusuzum oglum geceleri uyumuyor gunduzleri durmuyor zombi gibiyim hic buraya giremiyorum. 1 2 kere yazamadim o da cocuk uyudugunda ben de uyuyorum artik buraya girip yazmaya halim olmuyor. Gece uyaniyoruz 2 saat uyutmaya calisiyorum tekrar uyaniyor tekrar aynisi. Toplasan gece 2 3 saat anca uyuyorumBen seni göremiyorum menü yazıyor musun?
Görürsün hatta daha fazlasını görürsün inanıyorum benhicbirsey yemiyoruz baksana
Allah kolaylık versin canımYaziyorum canim sadece onu yazip gidiyorum. Kac gundur uykusuzum oglum geceleri uyumuyor gunduzleri durmuyor zombi gibiyim hic buraya giremiyorum. 1 2 kere yazamadim o da cocuk uyudugunda ben de uyuyorum artik buraya girip yazmaya halim olmuyor. Gece uyaniyoruz 2 saat uyutmaya calisiyorum tekrar uyaniyor tekrar aynisi. Toplasan gece 2 3 saat anca uyuyorum
Sagol canim zaten yazmadigim 1 2 gunde de sabah aksam yumurtadan baska bir sey yemiyorum cocuk durmuyor en basit ve hizli sey de o yazacak bir menu de olmuyor yaniAllah kolaylık versin canım![]()
İnşallah kaptanımsu kaybı oluyor daha çok canım. Hep ayni şekilde gitmiyor. Tek güvendiğim 2 haftadir az verdim onun telafisidir. O zaman cumartesiye kadar daha da eksi olur.
![]()
Seni mutlu edecek seçimi yapmanı dilerim.Ah bı bilsem zaten ne istediğimi bende bilmiyorum
Hani buzdolabıni açarsın bakıp kalırsın hicbisey beğenmezsen ya o moddayim![]()
Ben 1 aydır artıyım, versemde geri alıyorum, yinede çabalıyorum, yorgun deyilim, ağrıdan bitap düşüyorumSanırım 3 haftadır aynı yerlerde geziniyorum
Eskiden yediğim gibi yemiyorum herşeyin dibini görmüyorum yağlı tuketmiyorum WC sorunum yok spor yapıyorum sadece sıvı alimim düşük
Ama bugün genel vücut ağrısı var. Mens öncesi damarlar çekiliyor gibi olur ya öyle bir ağrı. Ama yeni bittim. Perşembe dahiliyeye sorayım bakayım sorun ne![]()
İşte canın da istemiyor vücuttaAh bı bilsem zaten ne istediğimi bende bilmiyorum
Hani buzdolabıni açarsın bakıp kalırsın hicbisey beğenmezsen ya o moddayim![]()
Vallaha benimde öyle açmıyım yooo ama herşeyi canım istiyor ne görsem yiyesim geliyor gözüm açİşte canın da istemiyor vücutta
Sadece gözümüz ve beynimiz aç
Onlar da doymak bilmiyor, aç gözlüler
HoşgeldinMerhabalar, siteye yeni üye oldum. Siteyi önceden biliyorum ama üyeliğim yoktu, kilo vermek istediğim için artık üye olmaya karar verdim, karşıma bu sayfa çıktı ve işini ciddiye alan insanlara benziyorsunuz. Ben de sizlere katılmak isterim. Ne yapmam gerekli, yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim kaptanımMaşallah ne güzel bir salı tartısı
Tebrikler bitanem![]()
Amin canım sağolasınSevincin artarak çoğalsın bitanem![]()
Teşekkür ederim canımAminnnn canım sağolasın dediğini yapacağım Allah tüm olmuslerimize rahmet eylesin
Ooo sevindim iyi geldigine
Alıntı yaptım ama elhanim yazmış migros da indirimde su an canim
Ooo 2.li sayılar gelmiş tebrikler canim
Bende çok ödem yapiyor bulgur kesin sendede yapmistir
Maşallah
Teşekkür ederim hoşbuldum, doldurup paylaşayım.Hoşgeldinilk sayfada katılım formu var doldurup buraya atarsan çok memnun olurum