- 21 Ekim 2019
- 5.253
- 26.245
- 548
Ooo 60 lara hoşgeldin tebrikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo 60 lara hoşgeldin tebrikler
Cumartesi açık ara eksidesin bak nergis dediydi dersinAceleden kendi bildirimimi unuttum.
Çok özür dilerim.
Cumartesi: 67.20
Salı : 67.55
Fark : +300
serap911
Cumartesiye kadar sebze diyetiyle halledecegim kaptanım kusura bakma![]()
Bende gelmek istiyorum 60laraOoo 60 lara hoşgeldin tebrikler
Hoşbuldum teşekkür ederim inşallahHosgeldin canım bol eksiler
Ağzın Anzer balı yesin canım benimCumartesi açık ara eksidesin bak nergis dediydi dersin![]()
Tebrikler Huzurumm
Tebrikler canım
Teşekkür ederim
Beraber gideceğiz canım. Bu arada değişiklik kararını bekliyoruz.Bende gelmek istiyorum 60lara
Ne değişikliği kaptanimBeraber gideceğiz canım. Bu arada değişiklik kararını bekliyoruz.![]()
Mavi takımdan birini alıp kendi takımından birini maviye gönderiyorsun.Ne değişikliği kaptanim
1 dilim pasta yersen bütün hafta dengeleyebilirsin benceKizlar önümüzdeki hafta ben hazirlikta olabilir miyim? oglumun dogum günü olacak 4 mart'ta belki yediklerim sorun olabilir bilemedim olumsuz mu olur?
Liste vardı da ordan secicektim kaybolmuşMavi takımdan birini alıp kendi takımından birini maviye gönderiyorsun.
İyi ki doğmuş canım. Bu konuda karar sana ait . Bol yerim diyorsanKizlar önümüzdeki hafta ben hazirlikta olabilir miyim? oglumun dogum günü olacak 4 mart'ta belki yediklerim sorun olabilir bilemedim olumsuz mu olur?
Deneme yaptım canım listeyi sayfaya atma konusunda ...Liste vardı da ordan secicektim kaybolmuş