- 23 Haziran 2019
- 9.257
- 41.936
- 548
bana bile söylediklerin iyi geldiKızlar biraz meşgul ettim ama belki başka ebeveynler için de yardımcı olabilir diye burdan yazdım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana bile söylediklerin iyi geldiKızlar biraz meşgul ettim ama belki başka ebeveynler için de yardımcı olabilir diye burdan yazdım![]()
Canım benim biraz daha sabır ve sağduyulu yaklasacagim.Umarim yoktur, konuşur sohbet ederiz sorununu da sevincini de anlatır.Biraz zamana bırakıp daha yavaş tempoda devam edeceğiz.insallah çözüme varırızOkul ortamı nasıl canım sorun sadece dersler olmayabilir. Bazen altta başka şeyler yatıyor olabiliyor![]()
Tanesine 30 vermezdim valla neden bu kadar ucuz acaba birşey mi varTanesi 30 tl falan... İyi denk gelmis![]()
Kizlar bugün için hakkınızı helal edin,duygu olarak yoğun bir gündü benim için![]()
Çok büyük miktarlarda stok yapıyorlar ya belki ondan ucuzdurTanesine 30 vermezdim valla neden bu kadar ucuz acaba birşey mi var![]()
İnşallah canım, çok teşekkür ederimüzülme güzel anne her şey daha güzel olacak
![]()
Ne demek canımKizlar bugün için hakkınızı helal edin,duygu olarak yoğun bir gündü benim için![]()
Ne demek canım, çocuklar için geç kaldık ama torunlar için bizede fikir olduKizlar bugün için hakkınızı helal edin,duygu olarak yoğun bir gündü benim için![]()
Öğretmen misinizKızlar biraz meşgul ettim ama belki başka ebeveynler için de yardımcı olabilir diye burdan yazdım![]()
Ne olduğunu bilmediğim bi tatlı var. Resmini atacaktım soracaktım canınız ister diye soramadımO zaman bizdenCordelia baklava kadayıf amaaa çay yokkkk
Pdrciyim:)Öğretmen misiniz![]()
Çok teşekkür ederimNe demek canımben de yazacaktım ama bol öğretmenli bir sayfada yardımcı olunacaktır dedim. sağlıklı mutlu hayırlı bol başarılı olur kızın inşallah
![]()
Teşekkür ederim canım benimNe demek canım, çocuklar için geç kaldık ama torunlar için bizede fikir oldu
Ne olduğunu bilmediğim bi tatlı var. Resmini atacaktım soracaktım canınız ister diye soramadım
Edit soğuk baklava imiş.![]()
Merhabalar, ben kuralları ve kimlerin sorumlu olduğunu anlamaya çalışıyorum. Her hafta takımlar kuruluyor onu çözdüm. Ben şu an yeni olduğum için takımlar da değilim zaten, yani yarın menü ve spor paylaşırken sadece
Ay ben hiç sevemedim bildiğin sütlü nuriye yi fıstıklı yapmışlar bir de üzerine kakaoNe olduğunu bilmediğim bi tatlı var. Resmini atacaktım soracaktım canınız ister diye soramadım
Edit soğuk baklava imiş.![]()
Baksana tanımıyorum kendisiniAy ben hiç sevemedim bildiğin sütlü nuriye yi fıstıklı yapmışlar bir de üzerine kakao
Benim kakaolu kahveli aşkımsu tiramisuuuu
Aynen öyle canım.Merhabalar, ben kuralları ve kimlerin sorumlu olduğunu anlamaya çalışıyorum. Her hafta takımlar kuruluyor onu çözdüm. Ben şu an yeni olduğum için takımlar da değilim zaten, yani yarın menü ve spor paylaşırken sadeceElhan ve
Cordelia şeklinde etiket yapacağım doğru mudur? Takımlardan birine dahil olunca da bu iki isme artı olarak bir de takım kaptanımı ekleyeceğim.
Bisey yoktur meyve barı o o zamanTanesine 30 vermezdim valla neden bu kadar ucuz acaba birşey mi var![]()