• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Arkadaşlar kusura bakmayın gelemedim, oğlum malesef daha kötü oldu. Gündüz doktora götürmüştüm. En son 1 saat önce yine yüksek ateş oldu, kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Hemen acile gittik nabız 244 olmuş, hemen müdahale ettiler. Bu gece hastanede geçecek büyük ihtimalle. Şu an o biraz rahatlamisken haber vereyim dedim.
Çok çok geçmiş olsun canım tez vakitte şifasını bulur inşallah çok üzüldüm

4 Nisan menüm
Sabah erkn saatlerde
sade kahve
Öğle sonrası 3 gibi komşumla kahve
Kahve yani yarım dilim kipris tatlısı

Akşam
Bir parça tavuk tandır,
Çeyrek ekmek
2 buçuk içli köfte
Çok az salata
İki kaşık kuru fasulye
Karma bir şey oldu dolabda kalan yemeklerden çıkardım😍

Yatmadan önce bir bardak kefir içerim
Yürüyüş 14 bin adım 1500 puan
Elhan Elhan @Cordelia LenaG LenaG Eki Görüntüle 3411693
Afiyet olsun 🥰 bazen evdekileri bitsin diye yemek durumunda kalıyoruz sadece içli köfte 1 tıkçık fazla kaçmış ama o kadar adımın var yakmışsındır ayaklarına sağlık 💪

Bütün gün dışarıda olduğum bir gündü aslında amacım ogle yemeği olarak lahmacun yiyip günü öyle kapatmaktı ama olmadı dürüm yedim öyle kapatırım dedim yine olmadı çok acıktım 🫣
Olur arada bak zaten bütün gün dışarıda yakmışsındır sennnn 😘

Arkadaşlar tekrar haber vereyim diye girdim. Yarın hastane dönüşü yazmaya çalışırım. Giremesem bile cumartesi mutlaka bildirim yaparım merak etmeyin.
Canım sen sadece oğluşuna odaklan. Allah tez zamanda şifa versin 🙏 bize de haber ver merak ederiz.

Back
X