- 23 Haziran 2019
- 9.257
- 41.936
- 548
Canım yazmakla doğru anlatamayabilirimsanada geçmiş olsun canım nasıl bir hareketti tarif edebilirmisin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yazmakla doğru anlatamayabilirimsanada geçmiş olsun canım nasıl bir hareketti tarif edebilirmisin
Başladım inşallahhhTekrar başlayalım istersen.![]()
Hahahaha masallah hafizana öyle bisey mi demişim yahuuSeni unutmak mümkün mü tüm odaları klimalı güzellik![]()
Evet kesinlikle ben ya hep ya hiç diyorum bi minik bozdum mu tamam bu sefer öyle olmaz insallahMinik hedefler koyarak ilerle canım. "Bozmadan" düşüncesi de korkutuyor. "Elimden geleni yapacağım" daha güzel. Geçen yazdan bu yana aldığın kilolardan iki ayda kurtulamazsin. Yavaş ve sağlıklı en önemlisi de bıkmadan sıkılmadan ilerlemek lazım.
Geçen yaz ben evde bunalım geçirirken demiştin. Benim mutfak klimasız misafirler salonu işgal edip uyuduklari zamanda hiç aklımdan çıkar mıBaşladım inşallahhh
Hahahaha masallah hafizana öyle bisey mi demişim yahuuantalya da klima can damarlarimizdan birisi valla şimdiden açasım var
Evet kesinlikle ben ya hep ya hiç diyorum bi minik bozdum mu tamam bu sefer öyle olmaz insallah
Hoş geldin SaramElhan ım kaptanım sen nasılsın neler yapıyorsun bayram nasıl geçti
Ne varsa eskilerde var sözüne sarılalım boş ver , yaşlilikla alakası yok yani20 nisandan sonra devam edeceğimYaşlandım galiba bu ara hep eski şarkıları dinliyorum
![]()
Yine yavaştan bişeyleri düzeltebilmişsin bence böyle böyle alışır bir anda olmaz tabi ama mesela dışardan tatlı almayı ya da abur cubur almayı öncelikli olarak bıraktırmaya çalış evde nispeten daha sağlıklı tatlılar atıştırmalıklar yap giderek damak tadı alışır inşallah şeker tam bir zehir malesefMakarna pilav çok sever hepsini tam buğdaya ve siyah pirince çevirdim hiç memnun değil. Her şeyi z.yağını ölçülü koyarak pişiriyorum bu şekilde yaptığım için diyet yapıyorum zaten diyor ama porsiyonu fazla sebze yedirmek çok zor ve tatlıyı kestiremedim. Çok söyleniyorum diye trip atıyor içtiği ilaca güveniyor. Ne yaparsan yerim ben diyor ama geçen bakla yaptım tadına bakıp ıyy yemem bunu dediciddi bir ne yemek yapsam sorunum var anlayacağın
![]()
İyiyim canım teşekkürler sakin evde geçti biraz kaçmak yaptım. Diyet kafasına dönmeye çalışıyorum kurban bayramına 65 olmayı çok istiyorum. Bildiğin cordeliaCordelia spor kaptanım sen nasılsın neler yapıyorsun senin bayramın nasıl geçti
Aleyküm selam kimsin sen nick mi değişti?Selamlar arkadaşlar yine hafta sonu beni batırdı. Şekersiz ve paketli gıda hala yemiyorum 13 gün oldu sanırım tam emin değilim. Ama karbonhidrat çok yedim yine ve geç saatte
Cuma 80.6
Pazartesi 81.6
Fark +1
Cumaya hedefim 79 u görmek akalım inşallah başarırım
Oyy canım benimgönlümün kaptanı sen nasılsın bayram nasıl geçti
Ayy geçmiş olsun canımgeçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahbende de boyun düzleşmesi var son günlerde baş dönmeside yapmaya başladı ağrısıda cabası
Bu demek oluyor ki rutin hayatının dışında da düzen kurabiliyorsunMerhaba hanımlarr nasılsınız? Ay 14 gündür istanbuldayım bi görümcem bi annem bi ablam derken seyyah oldum. Diyetime devam ediyorum ama düzenli girip katılamıyorum takımlara. 11 mayısa kadar İstanbuldayım ama diyeti bırakmıcam tabi spor ve yürüyüşte elimden geldiğince yapıyorum.
Takımlarada evime dönünce katılıcam inşallah.
Öyle halinizi hatırınızı bi sorayım dedim.
Dün diyetisyen günümdü 89.5 çıktım şükür 9’larada veda ettim. Evimde kendi düzenimde olsam 87’leri görürdüm ama napalım bazen -1 kg vermek sevdiklerimizle güzel zaman geçirmekten daha değerli olmuyor.
Benden haberler böyle işte :)
Oyy çiçeğimsağol canım benimm
hep iyi olalım, hep çiçekler açsın ruhumuzda olmaz mı![]()
Ayy demi aynen okullar açılsın artık öğretmenim arkadaşlarımı özledim
O düşer canım yol ödemi gecenin bu saati vs derkenEvime geldim
Üst baş yol yorgunluğunu da alıp tartıya çıktım ve 74 geldim
İyi bı sonuç sanki![]()