- 23 Haziran 2019
- 9.257
- 41.936
- 548
Geçen ben de yazdım neredesin iyi misin diye anneciği iyidir kendisi de iyidir inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ben de yazdım neredesin iyi misin diye anneciği iyidir kendisi de iyidir inşallah
Annemin tartısıyla olur dimi eski usul gram filan yokYarın akşam seçmeler yapılabilir canım. Yapılmazsa cumartesi yapılır. Kimse hangi takımda olduğunu bilmiyor.Cumartesi tartı günümüz fotoğrafli tarihli paylaşmayı unutma truecum.
![]()
Onlara göre evet zayıfımŞimdilik onlara göre zayifsin. Kendilerine benzetme çabaları olmasın sakın
Yapmadığım bir komşu ara açmasi kaldıydi onu da yaptım ya![]()
Tebrik ederim canım bayram sonrası güzel eksiBayramdan önceki tartım 67.300
Bugün 66.600
-700
Artılar gitti eksiye düştük şükür
Salı hedef 65. Olsun
Elhan
bana da cumartesi daha iyi oluyor canımBirde aslınsa tartı günü cuma olsa sanki iyi olur benim tahminim çünkü hafta sonları ben evde olmuyorum ya kızlar siz hafta sonları müsait oluyormusunuzyinede kaptanım daha iyi biliyor
Elhan
Dün bugün tartilamadim korkumdan yüksek çıkacak biliyorumYaparsın güveniyorum sana
Art niyet aramadım ama insanların aklına gelen ilk şey o oldu. Bide üst kısımdan gitti benim. Halimle yüzüm çöktü biraz onun etkisi var
Giyinip aynaya bakmak hoşuma gidiyor
Ben korkuyorum
Daha düzen kuramadım. Üstüne bide kaptan oldum![]()
Teşekkür ler canım benim aslında hiç tatlı yemedim bir tane bile sadece yemek fazla yedm birde ekmek onun artıları ydıTebrik ederim canım bayram sonrası güzel eksi![]()
Benim için her gün olur çoğunluğa uyarımBirde aslınsa tartı günü cuma olsa sanki iyi olur benim tahminim çünkü hafta sonları ben evde olmuyorum ya kızlar siz hafta sonları müsait oluyormusunuzyinede kaptanım daha iyi biliyor
Elhan
Evet ödem de etkiliyor yaa en iyisini kaptanım blirbana da cumartesi daha iyi oluyor canımçalıştığım için haftaiçi tartıya daha gecenin ödemi inmeden çıkmak zorunda kalıyorum çünkü
![]()
ŞekerBenim için her gün olur çoğunluğa uyarım![]()
Bana her gün uyar ama günü yeni değiştirdik tekrar değiştirmezler bencebana da cumartesi daha iyi oluyor canımçalıştığım için haftaiçi tartıya daha gecenin ödemi inmeden çıkmak zorunda kalıyorum çünkü
![]()
Ben her sabah tartılıyorum daha kontrollü olmamı sağlıyor.Dün bugün tartilamadim korkumdan yüksek çıkacak biliyorum![]()
aynenn öyle ama çoğunluğun kararına da uyarım sıkıntı yok amaEvet ödem de etkiliyor yaa en iyisini kaptanım blirherkes için aynı degil işte ortayı bulmak çok zor
Aynn canım benim benm içinde sıkıntı yok kaptanım ve burdaki arkadaşlar nasıl isterse yine öyle olsun cumarteside fena degl zatenaynenn öyle ama çoğunluğun kararına da uyarım sıkıntı yok amaserap911 in de dediği gibi yeni de değişti
![]()
aynenn öyle ama çoğunluğun kararına da uyarım sıkıntı yok amaserap911 in de dediği gibi yeni de değişti
![]()
Her gn tartılmak yalnış çıkarmıyor mu ben m tartı kafayı yiyor sonra çünkü senn tartın iyi demmekiBen her sabah tartılıyorum daha kontrollü olmamı sağlıyor.
Belki beklemediğin güzel bir sonuç çıkacak veya çok az artı olacak![]()
yarın kızımın doğumgününü kutlayacağız, alışverişe kendim için de birşeyler ekleyeyim
ayyy ben bayılıyorum çökük yüze, anormallik bende mi acaba![]()
Mthn83
millet bana yüzün çok çökmüş dedikçe hoşuma gidiyor![]()
Mezuniyet çekimleri varmış yoğunum dediGeçen ben de yazdım neredesin iyi misin diye anneciği iyidir kendisi de iyidir inşallah![]()
MaşallahBayramdan önceki tartım 67.300
Bugün 66.600
-700
Artılar gitti eksiye düştük şükür
Salı hedef 65. Olsun
Elhan
Korkma hepimiz aynıyız arada istisnalar hariçDün bugün tartilamadim korkumdan yüksek çıkacak biliyorum![]()