- 18 Eylül 2013
- 996
- 3.190
- 313
- 47
Akşam iki kupa yeşil çay eksisi canimCanım mens e rağmen eksi gelmişsin tebrik ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam iki kupa yeşil çay eksisi canimCanım mens e rağmen eksi gelmişsin tebrik ederim![]()
Tatlışım hanımların hepsi aynı durumu yaşıyor takımdan çok yarışmacılarımizin faydasını düşünüyoruz sırf bu yüzden uzak kalma. Olduğu kadar eksi artı devam et bence arkandayım sana güveniyorum.
İzin yaramadı. Daha doğrusu misafir ağırlamakTamam bitanemListede olmayanların da kilo takipleri itina ile yapılıyor.
![]()
Tamam canim o zaman takım yarışmasına devam ediyorum çok teşekkür ediyorum bitanesinTatlışım hanımların hepsi aynı durumu yaşıyor takımdan çok yarışmacılarımizin faydasını düşünüyoruz sırf bu yüzden uzak kalma. Olduğu kadar eksi artı devam et bence arkandayım sana güveniyorum.Hazirlikta ısrar ediyorsan da tamamdır.
![]()
İzin gerginliği alıyor ama getirisi de oluyor. Biz çıtır olana kadar misafirlik kapatılsaİzin yaramadı. Daha doğrusu misafir ağırlamakBu hafta aldığımı verebilirsem benden iyisi yok.
Allah'ım bu kadın çok tatlıTamam canim o zaman takım yarışmasına devam ediyorum çok teşekkür ediyorum bitanesin![]()
Tebrik ederim canım
Böyle azimli bir hatuna , metabolizmasına her türlü çelme taksan da bak ne güzel ilerliyor tomrscim.
Ay çok teşekkür ediyorumAllah'ım bu kadın çok tatlı![]()
Salı artışına dur denilmiş ve eksiye geçilmiş
İlk mesajında kızdın sen bana diye mesaj yazıyordum ki ikincisini gördümİzinlerde toparlayamayanlardanim o yüzden tavsiye etmiyorum kuzum. Sen bunu yaparım kendime güveniyorum dersen hazırlıkta kal tabi ki![]()
Rabbim sağlıklı ve sakin büyüdüklerini görmeyi nasip etsinÇok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesinmaşallah 49 yaşındasın ve torunların var
ben 35 yaşındayım.
Çocuklara bakmaktan yorulmuyorum ama sürekli birbirleri ile kavga etmeleri hırpalamaları beni çok yoruyor üzüyor.
Çok şükür bu günlerimize RABBİM aratmasın inşallah.
Bu günlerde geçecek büyüyecekler herkes kendine bir yol çizecek inşallah RABBİM en güzel yolları evlatlarımıza nasip etsin
Bazen çok üzülüyorum bunlar niye anlaşamıyorlar
Büyüdüklerinde bu günlerini çok özleyecekler diye
Çocukların çok şanslı hemen yardımına koşan anneleri var
Maalesef biz binlerce kilometre uzaktayız ailelerden herşeyi eşim ile yapıyoruz.
Doğuma giderken bile çocuklara parkta yemeleri için birşeyler hazırlardım. Onlar parka ben doğuma
Teşekkür ederim canımSağol canım
Sağol canım
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Günaydın canım
Tebrik ediyorum canım harika bir eksi![]()
Tebrikler![]()
yarın minnoş gider, haftaya yapıyım inşaAllah, çoğu ödem biliyorum da, çok yedim kaptanım, uyku yok, düzen yok, açlık yapayım dedim, enerji lazımdı yapamadımVermenin de almanın da hakkını veriyoruz kuzucum.Yalniz senin bu artı yağ değil kesinlikle değil. Bu hafta ananas çayına yuklensene. İçine bol limon da doğra. Ben de uzun zamandır yapmıyorum hatırlamak lazım.
![]()
Tebrik ederim canım