- 31 Ekim 2013
- 21.513
- 72.350
- 798
- 41
Yaaaa13 hazirana doğum günün netleştii çok duygusalımm kızlarrbiyandan kızımı bırakıp gidicem biyandan oğlusuma kavuşucam çok karmakarışık duygular içindeyim
![]()

Sağlıkla gelsin kuzucuğun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa13 hazirana doğum günün netleştii çok duygusalımm kızlarrbiyandan kızımı bırakıp gidicem biyandan oğlusuma kavuşucam çok karmakarışık duygular içindeyim
![]()
Amin inşaallahh jasmommmYaaaa
Sağlıkla gelsin kuzucuğun inşallah![]()
Sağlıkla gelsin13 hazirana doğum günün netleştii çok duygusalımm kızlarrbiyandan kızımı bırakıp gidicem biyandan oğlusuma kavuşucam çok karmakarışık duygular içindeyim
![]()
RABBİM hayırlı doğumlar nasip eylesin inşallah, içinize ferahlık, bebeğinize,size,kardeşine, eşinize kolaylık versinAmin inşaallahh jasmommm
Amin tessekkür ederim canimmRABBİM hayırlı doğumlar nasip eylesin inşallah, içinize ferahlık, bebeğinize,size,kardeşine, eşinize kolaylık versin![]()
Yaaa dimii anında video çekcem bakalımmSağlıkla gelsinkardeş ilk buluşma anlari cok guzel oluyor
![]()
İnşallah beklerizAmin tessekkür ederim canimmkışa allah nasip ederse bu topikteyim
![]()
Merhaba hoşgeldinSelam ben satilucky hafta başında da yazmıştım ama tam tartı bildirim günü olmadığı için geri dönüş alamadım olsunBugün katılım formunu doldurarak katılmak istiyorum.
Yaş 27
Boy 159 cm
Kilo 54.2 kg
Hedef Kilo 52-50 kg
Medeni Durum Evli
Meslek Hemşire
Çocuk 2 (biri 4 ayaklı patili)
Kilo alma nedeni doğum sonrası (oğlum 7 aylık)
Sağlık problemi haşimato ve pcos
Kilo verme nedenim ise doğum öncesi halime dönme isteği duyuyorum
Bugün tartı günü çektim tabikiBu arada pazartesi günü diyete başladım o gün 55.5 idim eksileri göreceğim inşallah
Elhan
Cordelia
HoşgeldinKATILIM FORMU
ADINIZ: medine66
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:82.5
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:arka arkaya 2 hamilelik gecirmem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:troid disinda yok sukur
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ once saglik
Sonra eski zayif halimi ozlemem
Merhaba hoş buldumMerhaba hoşgeldin![]()
Ooo takım şenleniyor maşallah
Aramıza HosgeldinSelam ben satilucky hafta başında da yazmıştım ama tam tartı bildirim günü olmadığı için geri dönüş alamadım olsunBugün katılım formunu doldurarak katılmak istiyorum.
Yaş 27
Boy 159 cm
Kilo 54.2 kg
Hedef Kilo 52-50 kg
Medeni Durum Evli
Meslek Hemşire
Çocuk 2 (biri 4 ayaklı patili)
Kilo alma nedeni doğum sonrası (oğlum 7 aylık)
Sağlık problemi haşimato ve pcos
Kilo verme nedenim ise doğum öncesi halime dönme isteği duyuyorum
Bugün tartı günü çektim tabikiBu arada pazartesi günü diyete başladım o gün 55.5 idim eksileri göreceğim inşallah
Elhan
Cordelia
Dün yedikCağ varsa süper olur![]()
İnşallah bekleriz![]()
Kız zaman nasil geçiyor. Doğum yaklaşmış bile. Daha dün sanki ip atliyorduk. Sağlıklı bir şekilde kucağına al canım. Annelik böyle birşey. Hep aklımız birileriyle meşgul.13 hazirana doğum günün netleştii çok duygusalımm kızlarrbiyandan kızımı bırakıp gidicem biyandan oğlusuma kavuşucam çok karmakarışık duygular içindeyim
![]()
Kızzz siboşş sormaa bende anlamadımm buaya ne ara geldik evett yaa ne ipti amaKız zaman nasil geçiyor. Doğum yaklaşmış bile. Daha dün sanki ip atliyorduk. Sağlıklı bir şekilde kucağına al canım. Annelik böyle birşey. Hep aklımız birileriyle meşgul.
Zaman hızlı geçiyor canım. Bulunduğumuz anın tadını çıkaralım. Sende hamileliğin son günlerinin tadını çıkar. Sonra uykusuz geceler seni bekliyor. Şaka şaka. İnşallah güzel uykucu bir oğluş olur. Annesini hiç üzmez.Kızzz siboşş sormaa bende anlamadımm buaya ne ara geldik evett yaa ne ipti amagaza gelip 2binlere bile çıkmıştım vuuuhhhuuuuu
Gerçektende öyle
Günaydın canım tebrik ederim
Günaydın
Aman Allah ım ne görüyorumcanım çok tebrik ederim
![]()
Maşallah canım mükemmel eksi![]()
Süpersin canım tebrik ediyorum![]()
Tebrikler![]()
Teşekkürler kızlar ödem gitti diyelim. Sizleri de tebrik ediyorumGeldiği gibi gitsin derken bunu kast ettim
Sanki birisi hemen mezun olma demişti
Cordelia dişine göre rakip geldi kuzum hadi gel
Maşallah kaptanım
Vayyy hızlı fezo gelmiş![]()
Hahaha inşaallahhZaman hızlı geçiyor canım. Bulunduğumuz anın tadını çıkaralım. Sende hamileliğin son günlerinin tadını çıkar. Sonra uykusuz geceler seni bekliyor. Şaka şaka. İnşallah güzel uykucu bir oğluş olur. Annesini hiç üzmez.