- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Hoşbuldumm.hoşgeldin canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldumm.hoşgeldin canım![]()
kaç kilo olarak döndünHoşbuldumm.![]()
İyi deyim, iyi olayımHoşbulduk ablam iyiyim çok şükür sen nasılsın![]()
Öyle düşünme canım bu gün yarın biraz hafif beslen geçiyorAy kızlar bu sabah rahatça bağdaş kurup oturabildim buna çok sevindim. (Eskiden yapamıyordum da)
Amaaa sonra tartıldım ve gözlerime inanamadım beni yine 100 gösteriyorevirdim çevirdim şarjını yeniledim, başka yerde baktım yok yani hep 100
Keşke dedim bu hafta takımlara girmeseydim belli ki bünyemde garip şeyler oluyor (mens durumları) kötü etkilemek istemiyorum takımı böyle bir durumdayım işte![]()
Dogru canim haklisinInan su çok önemlii bide detox
Belki incelmissindirAy kızlar bu sabah rahatça bağdaş kurup oturabildim buna çok sevindim. (Eskiden yapamıyordum da)
Amaaa sonra tartıldım ve gözlerime inanamadım beni yine 100 gösteriyorevirdim çevirdim şarjını yeniledim, başka yerde baktım yok yani hep 100
Keşke dedim bu hafta takımlara girmeseydim belli ki bünyemde garip şeyler oluyor (mens durumları) kötü etkilemek istemiyorum takımı böyle bir durumdayım işte![]()
Bende kimler oldugunu nerak ettimBu hafta üç kişiyi gözüme kestirdim.![]()
Kuralalra uymaya calisiyorum:)Menü yorumların için çok teşekkür ederim medinecim.Menü yorumlamayip haftada iki gün gelip bildirimi dahi zamanında yapamayanlarimiz var.
Aramiza yeni katildin; hassasiyetin , sorumluluğun için yürekten sevgiler kuzum.
![]()
Kokay gelsin canimdünden zaten çok yorgundum. bu sabah da kalkınca hemen yazlıkları çıkarmaya giriştik. bir kısmı dışarıdaydı gerisi dolaplarda, baza altında falan... onunla uğraştım. yine yoruldum. şimdi bir hindiba kahvesi içtim. ara öğünümü yiyeceğim.
sağol canım. bizde bir gün yazlık giyindi bir gün mevsimlik. ortada olan bluzlerimi giydim. ama artık çıkması gerekti hepsinin. daha da günlüklerim başka dolapta onu da yarın çıkartıcaz.Kokay gelsin canim
YAz geldi bizde hala kisliklari giyyoz
Yagisli ve soguk buralarda
1 hafta daha yagisli en az![]()
Bende denemistim su içmemiştim bi baktım dahada aldım ödem gibiiDogru canim haklisin
Bol su icmeye alismam lazim
Belki incelmissindir
Vucut olculerini aliyomusun
Bende kimler oldugunu nerak ettim
Kuralalra uymaya calisiyorum:)
Gurup kalabalik olmasina ragmen cok az kisi menu yazmis
Oda dikkatimi cekti
Kokay gelsin canim
YAz geldi bizde hala kisliklari giyyoz
Yagisli ve soguk buralarda
1 hafta daha yagisli en az![]()
Haftasonu benimde boyle oluyoBugün çok dengesiz bir gün oluyorfeleğim şaştı
düzene alışmışken biraz bozulmak
oğlum baya zorladı bugün beni sürekli kucak istedi ne spor yaptırdı ne doğru düzgün yemek yedirdi strese soktu
![]()
Canım bir an evvel diyet moduna girsen iyi olur60 lar lıgıne tekrar giriş yaptım bu aralar çok dıyet havamda degılım ama almak ıstemedıgım ıcın buradan kopmuyorum doğru yaptığımı bunu görünce daha ıyı anladım