- 23 Haziran 2019
- 9.265
- 41.947
- 548
Geçmiş olsunSağ dizimde bir takım kistler vardı, bugün tümör diye adlandırıldı. Yeri ve boyutundan dolayı çok tehlikeli görülmedi, takibi 1 yıl sonra ama eklemlerde sıvı birikmesi, kıkırdak yapıda incelme her iki dizde de var. Günlük hayatımı kısıtlayıcı bir sürü tedbir saydılar… merdiven inip çıkmayacakmışım, diz üstünde iş yapmayacakmışım, yerde oturup bağdaş kurmayacakmışım hatta uzun süre oturmayacakmışım bile. ‘E tamam, ayakta dururum bütün gün’ diyecek oluyorum ama iki ayağımda da topuk dikeni çıktı, ayakta da durmayacakmışım. 7 yaşında küçük bir çocuğa sahipken ve 3 katlı asansörsüz bir binada mühendislik yapmaya çalışırken tüm bunları nasıl yapacağım bilmiyorum
 peki iğneler var dizlere yapıyorlar onu söylemediler mi ? Genelde kıkırdak yapı için onu veriyorlar
 peki iğneler var dizlere yapıyorlar onu söylemediler mi ? Genelde kıkırdak yapı için onu veriyorlarAllah kolaylık,şifa versin

Teleskopik maplar var bezini değiştirip her yeri silebiliyorsun camlar da dahil. Kendimi senin yerine koydum napabilirim diye bunlar aklıma geldi. Az eşya insanı çoğu yükten kurtarıyor fazlalıklardan kurtul .
 Teleskopik maplar var bezini değiştirip her yeri silebiliyorsun camlar da dahil. Kendimi senin yerine koydum napabilirim diye bunlar aklıma geldi. Az eşya insanı çoğu yükten kurtarıyor fazlalıklardan kurtul . 

öte yandan boynumun yan tarafında bir şişlik fark ettim biraz pimpiriklendim dr a göstereceğim randevu aldım umarım kötü bir şey değldir
 öte yandan boynumun yan tarafında bir şişlik fark ettim biraz pimpiriklendim dr a göstereceğim randevu aldım umarım kötü bir şey değldir  

tavsiyeler için teşekkür ederim inşallah düşürecegim
 tavsiyeler için teşekkür ederim inşallah düşürecegim