Amin aminAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Kendisi yalan ama yaşattığı acıları gerçek olan dünya
yokluklarina alışılmıyor kaptanım.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin aminAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Kendisi yalan ama yaşattığı acıları gerçek olan dünya
yokluklarina alışılmıyor kaptanım.
![]()
Hayırlara yoralım hemen,eşi benzeri omayan doğum olmuş seninde hem normal hemde sezeryanAmin ablammmayy sabah rüyamda ikiz doğuruyordum abla bitaneyi normal doğurdum iki ıkınmamla doğurdum 2 cisi geliyo gelemiyo yer bulamıyor alıyolsr beni sezaryene buneydi
![]()
Ay cok kötü yaaa bide kilosu boyu almış başına gidiyorr ikiz gebe gibi karnım çok fenaayyy aynennn
ilk hamileliğimde ve lohusalığımda 2.si kadar bunaldığımı hatırlamam ki ilk hamileliğim ve lohusalığım ilkbahara denk gelmesine rağmen![]()
Amiinn inşaallah canimmRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Degişik yaa hahahah herhalde sezaryenim ilkinden daha kolay atlatıcam ilkine zor atlattımHayırlara yoralım hemen,eşi benzeri omayan doğum olmuş seninde hem normal hemde sezeryan![]()
Amin amin canım RABBİM mekanlarını cennet etsin inşallahBende çok küçük yaşta babamı kaybettim hep babasızlıgın yokluğunu yaşayarak büyüdüm çok zormekanları cennet olsun
Hadi bakalım umarım çok kolay atlatırsında gzel haberlerini alalım bizlerde.Degişik yaa hahahah herhalde sezaryenim ilkinden daha kolay atlatıcam ilkine zor atlattım
GünaydınGünaydınlar hanımlar![]()
GünaydınGunaydiiin eliptikten yaziyoruuuummm![]()
GünaydınGünaydınlar kızlar![]()
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahBende çok küçük yaşta babamı kaybettim hep babasızlıgın yokluğunu yaşayarak büyüdüm çok zormekanları cennet olsun
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
GünaydınnnGünaydınnn kızlarr![]()
GünaydınGünaydın Herkese![]()
Günaydın canım![]()
GünaydınlarGünaydın
Günaydınenerjine maşallah
Günaydın
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Günaydın canım
Günaydınnn
Günaydın![]()
aaaaaa ne diyorsun yaa, offfff midem kalktıMüge anlidaki olayi duydunuz muben daha disaridan bisey alamam
Adamı öldürmüşler kiyma makinasinda cekip klozete atip sifonla yollamislar
Sonra o kiyma makinasiyla domates biber falan cekip el emegi doğal ürün diye pazarlarda falan satmislar![]()
Benimdeeeee disarda neler oluyor bilmedigimizaaaaaa ne diyorsun yaa, offfff midem kalktı![]()
Bizim 2 tane bazen coşuyor sizi düşünemiyorumGüünnaayyyddıııınnn kıızllaarrrr
Gece hiç uyuyamadık bıdıklar coştukalktım bir duş aldım anca kendime geldim
ev cayır cayır yanıyor komple vücut güneş kremi sürüyorum
![]()
Iyy aman Allah ım ne iğrenç bir şey yaMüge anlidaki olayi duydunuz muben daha disaridan bisey alamam
Adamı öldürmüşler kiyma makinasinda cekip klozete atip sifonla yollamislar
Sonra o kiyma makinasiyla domates biber falan cekip el emegi doğal ürün diye pazarlarda falan satmislar![]()
Kendin yapicaksin ve yetip yetisemedigin yerde Büyük zincir yine en sagliklisi demekIyy aman Allah ım ne iğrenç bir şey yaben de ev yapımı ürünleri ararım hep
kendim yaparım daha iyi
Sorma çekmeceyi açıp top oynamışlar ojelerimle gece takır tukur seslere uyandım ojelerim yerlerde bu gidişle kilit takacağım çekmecelerime dolaplarda var ama çekmeceleri açamıyorlardı onu da çözmüş eşeklerBizim 2 tane bazen coşuyor sizi düşünemiyorumaveneden memnun kaldin mi
![]()