• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kaptanım perişan oldum dün gece bende 🥵

Açtım tavan pervanesini son hıza sabaha karşı anca sızmışım 🥵

Afiyet olsun 🥰Güzel başlayıp akşam yine yoldan sapma olmuş ama yavaş yavaş düzelecek 💪

Günaydın 😃

Afiyet olsun gayet başarılı menü 🥰

Günaydın 😃 hayırlı cumalar canım
beeennn 😃

Günaydın ablacım 😘

Evet canım kullanıcı adını ve tarihi yazıp foto atıyoruz

Bana da hiç aymadı benim ev tüm gün aşırı güneş alıyor gece 3 te termometre evin içini 33 derece gösteriyordu 🥵

Günaydın hayırlı cumalar olsun 🙏

Ben de çok severek izledim tam 6 kere baştan sona 😃

Günaydın çiçeğim 😘

Afiyet olsun çok güzel menü 💪

Günaydın hayırlı cumalar 🥰
Günaydınlar canısı :KK200:

Günaydın canım ekürim :KK60:
Kemiklerinin tedavisinin sağlıkla devam etmesini, saglamlaşmasini diler gül yüzünden öperim. :KK15:
Günaydın tatlı çıtırım ekürim gönlümün sultanı :KK200:
Kemiklerimizin hep daim sağlıklı olması diler canı gönülden selamlarımı yollar yanaklarından öperim :KK60:

tamam canım ben evde bol bol uemek yapayım en ıyısı haftaıcı persembe cuma ıs ıcın:))
Kız bol bol derken ipin ucu kaçmasın 😅
Kendine tatil ilan et. Çık gez piknik yap. Yürüyüş yap. Kendine özel zaman ilan et . Ruhuna dökün ♥️

Kız bol bol derken ipin ucu kaçmasın 😅
Kendine tatil ilan et. Çık gez piknik yap. Yürüyüş yap. Kendine özel zaman ilan et . Ruhuna dökün ♥️
bu sıcakta bunlarn hıcbırını yapamayacagımı dusunurken ben :rolleyes:dokuzdan snra kararıyor anca oyle oluryuruyus. ıstanbulda acaıp nem var. pıknık de bu 40-45 lerı gordugumuz surecee sonbahara kaldı :)) dıkkat ederm cnm ınsallah saglıklı yemek yaparm

bu sıcakta bunlarn hıcbırını yapamayacagımı dusunurken ben :rolleyes:dokuzdan snra kararıyor anca oyle oluryuruyus. ıstanbulda acaıp nem var. pıknık de bu 40-45 lerı gordugumuz surecee sonbahara kaldı :)) dıkkat ederm cnm ınsallah saglıklı yemek yaparm
Ayy benim için sahile git. Coss sesi ile suya ayağını sok 😅😍

Antalya' nın hakkını yedirmem :63:
Valla cok haklisin🫠 ama Antalyaya geldigimizde hiiiic terlememistim derece izmire göre daha yuksek gosterdigi halde.. herhalde bizi bunaltan nem
Bugun hava daha iyi kapali saosari sanki yagmur yagacak defneefe17 defneefe17 nin dedigi oluyor gibi🙏🏻

Tatlım bildirim yaparsan kendi isteginle almış olduğun izinden çiksrsin. Sonra genel izinden faydalanır tekrar izne girersin. Kilo takibi açısından bildirimin faydalı olur ama sen bilirsin tabi ki. Tercih senin kuzucum. :KK60:
Yapmasam daha iyi dün Kızımın doğum günü vardı çook yedik içtik :/
ben uzun izin istemem zaten bayramdan sonra herkes gibi devam etmek istiyorum. 5 kilo vermişken bozmayayım hiç💞

Back
X