Çoğu yerde yapılan tarhana sanırım. Benim memleketteki cips gibi olur, un yoktur icinde. Bunun yapılışını hiç bilmiyorum açıkçası. YouTubeda takip ettiğim birinden görüp ne kadar kolaymis deyip yapmaya başladım. Tarım krediden almıştım tarhanayi. 2 yk tarhanayla 1 yumurtayi karistirip yağlı kağıt serdigim tost makinesinde kizarana kadar pisiriyorum. Bugün tavada denedim ama yağ kullanmamak için yine yağlı kağıt koydum. Tuz vs atmaya gerek kalmiyor. Lezzetini begendim ben.
Bu ürünleri hangi marketten aliyorsunuz peki? Gerci ben kizimdan dolayı markete gitmeye korkuyorum, esim yapıyor alışverişi. Ona desem anlamaz veya almaz. Bim, a101, şok,migros var burda.
İlk evlendiğimizde 80 kiloydu. Boyu 175. Göbeği vardı hafif. Sigarayı 1 sene kullanmadi 92'ye kadar çıktı. Şimdi 87-88 arasi gidip geliyor. Sigaraya da tekrsr basladi tabi. Niyeti var gibi ama hep erteliyor. Araba alinc stadyuma gideriz dedi, arabayi aldık kgecen Kasım. Stadyumun yanından gecmedik

simdi laf dokunduruyorum. Tayin cikti baska sehre. Oraya gidince baslariz diyor. Surekli bir bahanesi var. Göbekli ve kel erkeklerden haz almazdim adam iyicr göbek bağladı ve keli görünmeye başladı

bir şey desem sen beni sevmiyorsun diye başlar, küser