- 25 Ağustos 2019
- 63.185
- 121.763
- 698
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de hedefim yarından itibaren sağlam şekilde başlamak inşallah. En azından haftada birkaç gün 1 saat spor yaparsam harika olacak inşallah. Artık haftalık hedefim min 1 kiloTakımındaki herkese güvenim tamm menü spor herşeyi yapacağınıza inanılmaz inanıyorum![]()
| Masterfit 133.Etap |
| Kırmızı Takım |
|
|
|
|
| @nurovic |
|
|
| @Efenin_Annesi |
| @trueliving_ |
| @Goklerce |
| I irmaknehirgol |
| @Boncuk2307 |
| @malahit |
| @Azmet5255 |
| @Lotus1234 |
| Mavi Takım |
|
|
| @Cakinin Gelini |
| @Tesnim1903 |
| @MAKE UP_ |
| @Cicekbocekkaktus |
| @bluegreeneyes |
| @Nergis 35 |
| @Tutku44 |
| @Beklenen2[/USER] |
| @Deltavealfa |
| @tomrs |
| HAZIRLIK |
| @60kiloyum |
| @Asya89 |
| @Makaron23 |
| @Bravequeen |
| @Hallederiz |
| @Fit mutlu anne (başlangıç 14.9.) |
| @gezegenfeza |
|
|
| @Safransari |
| @leyl76 |
Yerine çok da alışma
Evet evet çılbır yemiş yağlı yağlı benim yediğin çikilataya laf indir kindisi hiihihiHemi de yağlı mı![]()

Eline sağlık kaptanımSevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belli oldu. Kaptanlarımyosunlupapatya ve
Sitare55 başarılar diliyorum ve hepimize bol eksiler olsun inşallah
Masterfit 133.Etap Kırmızı Takım yosunlupapatya Kırmızı Takım Kaptanı
sibel_84
@nurovic Jou
@Efenin_Annesi @trueliving_ @Goklerce I irmaknehirgol @Boncuk2307 @malahit @Azmet5255 @Lotus1234 Mavi Takım Sitare55 Mavi Takım Kaptanı
@Cakinin Gelini @Tesnim1903 @MAKE UP_ @Cicekbocekkaktus @bluegreeneyes @Nergis 35 @Tutku44 @Beklenen2[/USER] @Deltavealfa @tomrs HAZIRLIK @60kiloyum @Asya89 @Makaron23 @Bravequeen @Hallederiz @Fit mutlu anne (başlangıç 14.9.) @gezegenfeza LenaG
@Safransari @leyl76
Hadi bakalım ozaman hafta baslasinnBenim de hedefim yarından itibaren sağlam şekilde başlamak inşallah. En azından haftada birkaç gün 1 saat spor yaparsam harika olacak inşallah. Artık haftalık hedefim min 1 kilo![]()
Beni beğenmiyor musun Sibel çim beni beni Bihterini
Kız pazartesi oruç tutacam diyorum daha neydeyim sizin icin beeeWuwww çok iddialı konuşuyor bu kaptanım.yosunlupapatya

Heeeeee çılbırı kim yedi?Ben biliyordum ve yemedim![]()
Eline sağlık kaptanicemSevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belli oldu. Kaptanlarımyosunlupapatya ve
Sitare55 başarılar diliyorum ve hepimize bol eksiler olsun inşallah
Masterfit 133.Etap Kırmızı Takım yosunlupapatya Kırmızı Takım Kaptanı
sibel_84
@nurovic Jou
@Efenin_Annesi @trueliving_ @Goklerce I irmaknehirgol @Boncuk2307 @malahit @Azmet5255 @Lotus1234 Mavi Takım Sitare55 Mavi Takım Kaptanı
@Cakinin Gelini @Tesnim1903 @MAKE UP_ @Cicekbocekkaktus @bluegreeneyes @Nergis 35 @Tutku44 @Beklenen2[/USER] @Deltavealfa @tomrs HAZIRLIK @60kiloyum @Asya89 @Makaron23 @Bravequeen @Hallederiz @Fit mutlu anne (başlangıç 14.9.) @gezegenfeza LenaG
@Safransari @leyl76
Saliya kadar iş sende kaptanım.Kız pazartesi oruç tutacam diyorum daha neydeyim sizin icin beee![]()