Demesen rehaveti fark etmezdim. Ustelik 2 gundur burada hava kapali, okullar firtina sel tehlikesinden kapali. Cocuklar da evde yani

Dun migrosta zeytin gördüm 3 kiloya yakin zeytin kirdim, 2.5 kilo da çizdim

diyet iyi giderken bir enerji patlamasi olur bende. Reglden önceki hafta depresyona girer reglin ilk günü cikarim

Kendi yasadiklarimiz inan aydan daha etkili. Staj kaygini kucumseyip gecme , ustunde durmak lazim

2 kacsmak ve arti mevzusuna şunu eklemek isterim tartidan onceki aksam hatta son 2 gün yapilanlar bile tartiya yansiyor. Demek ki fazla geliyor o yediklerimiz yasimiza gore. Ben de 43 oldum. Yasim kadar suclu olan bozuk beslenme aliskanligim. Her gecen yil daha da bozuldu. 23 yasimda iken 49 yasindaki bir arkadaşımla disarida yemek yeme uzerie konuştuğumuzu hatırlıyorum. Ben zayiftim o ise surekli diyet yapiyordu. Disarida yemek yemenin benim icin özel bir durum oldugunu 15 gunden daha sık disarida yemek yenmeyecegini soyledigimi hatirliyorum. Bana göre o asiri keyfine düşkündü ve para harcıyordu. Haftada 1pahali bir restorana kuzu kapama yemeye gidiyorlardi. Bense 15 gunde 1 pideciye

simdi yeri geliyor haftada 3 kere eve yemek siparis ettiğim oluyor. 2 yil onceye kadar ilcemizde trendyol yemek yoktu. Baska sehirdeki kardesim eve sik sık yarim kilo soguk baklava getirttiğini söyleyince çok şaşırmıştım Hani yani eve yemek söylenir de baklava ilginçti. Evet artık sisteme ben de uyudum ve yeri geldi eve baklava yeri geldi yaş pasta söyleyebiliyorum söyledim de.
Simdi yaşım mi suclu alışkanlıklarım mı pisleşti dersen ikisi de bence . En azindan bende oyle. Ha bir de değişik diyet örnekleri var tabii. Karatay diyeti hayatıma girdi ekmeği bir süreliğine çıkarttı belki ama kalici olarak bolca ceviz ve kuru yemiş bıraktı gitti

ketojenik diyet denedim Dukan denedim . Bu diyetleri bıraktım belki ama hala bolca et ve peynir yiyebiliyorum

Menu bildirimlerini yapmaya devam et ki hatalarini birlikte gorelim