- 29 Temmuz 2023
- 1.393
- 6.317
- 78
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy yemin ediyorum almirada öyle yapıyor şu sıra çıldırmama az kaldıeveeeett![]()
Aminn kuzummm ramazandan sonra anancuğumda kalcamşahanesinnn canımm şifa olsun![]()
ahhhh kuzummmAllah kavuştursun
![]()
Ayyy yemin ediyorum almirada öyle yapıyor şu sıra çıldırmama az kaldı
Hahahahaha ben zorlayamıyorum 2kişiyle benim ayak kopuyorr buda şimdi 3 te bayılırr bi köşe yarim saat uyutup uyandırıyorumm hadi gidiyoruz diyorum hemen kalkıyo montu giyiyo oyy allahımm ona dışarısı olsunvallahi bende zorla uyuttum şimdi, aglaya ağlaya uyudu. Bir ergenle yaşıyor gibiyim
Hahahahaha ben zorlayamıyorum 2kişiyle benim ayak kopuyorr buda şimdi 3 te bayılırr bi köşe yarim saat uyutup uyandırıyorumm hadi gidiyoruz diyorum hemen kalkıyo montu giyiyo oyy allahımm ona dışarısı olsunoğlumun 6 aylık aşısı var 4 bucukta vurulcak
öyle valla ziyan olmasın dedik biz ziyan olduk :)
zorla uyutunca benim elim kolum bacağım agrıyor hicbirsey yapasım gelmiyor sonra takatim kalmıyorvallahi bende zorla uyuttum şimdi, aglaya ağlaya uyudu. Bir ergenle yaşıyor gibiyim
ohhh ne güzel, zaman su gibi zaten, çabucak gelir o günler deAminn kuzummm ramazandan sonra anancuğumda kalcam
Zaten anneler dur çöpe gitmesin şunu yım bunu yiyim derken aynı çöp kovasına döndükNe geldiyse başımıza zaten kalan tabakları değerlendirmekten gelmedi mi ?![]()
Kızanlar aydi beyaaaaa canlanalım biraz .Nerde araket orda bereket. ava kötü olsada mezdeke açıldı evde adım atıyoruz simdiden 5bin adım oldu.![]()
Bnde çocuklar uyusun da rahatça yemek yapim diye dua ediyorumyemek yaparken kivirtayim azıcık
![]()
Hiç züğürt tesellisi olur mu yaa, attığın adımlar küçümsenecek sayıda mı sence, maşallah sana.
geçmiş olsun canımm şimdi nasıl kızınSelam kızlardün kızım hastaydı biraz, okulundan aradılar izin aldım geçtim kızı aldım eve gittim bu kez kızla uğraştım vs yorulmusum, yazamadım menüyü
zorla uyutunca benim elim kolum bacağım agrıyor hicbirsey yapasım gelmiyor sonra takatim kalmıyor
Birgün anneme gittik köye oğlanın tabağını bitirdim ,sonra kızın tabağınıda yedim. Baktım ortada salata kalmış 2 tanede yarım dilim ekmek onuda yerken annem önümden aldı poşete döktü . Anne atma ziyan olmasın dedim. Yok kuzum ziyan olmaz arife teyzenin inekleri var ona vericem sen yiyeceğine onlar yesin dedi.![]()
![]()
alışkanlık işte hiç iyi etmiyoruz ama yaw:) annen baktı bu işin sonu yok noktayı koymuş helal olsun![]()