- 25 Ağustos 2019
- 62.171
- 118.985
- 698
- 31
Evetttohhh ne güzel, zaman su gibi zaten, çabucak gelir o günler de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetttohhh ne güzel, zaman su gibi zaten, çabucak gelir o günler de![]()
Evet cankm eskiden benim yanımda ye diye yalvarırım. Sağlık problemlerim olunca o da korkuyor
Evettt öyle oluyor ne yazıkkii ama biz eşimle saat 9 dan sonra ışıkları kapatıyoruzzz öyle uykusu geliyo beni uyut diyo uyuyonormalde bende zorlanıyorum ama gözünden uyku akıyor kitap okuyor gözleri kapanıyor ama inatla uyumuyo sonra geç vakitte uyuyunca gece 12de uykuya geciyo dermanım kalmıyor. Bizimkini uyandirdimmi huysuzlugundan ortalığı yıkıyor hiç girisemem öyle ise :)
Evettt öyle oluyor ne yazıkkii ama biz eşimle saat 9 dan sonra ışıkları kapatıyoruzzz öyle uykusu geliyo beni uyut diyo uyuyo
Ayyy bizde de öyle oluyor yaa, eşime ne zaman kızları sen uyut desem, bi bakıyorum çocukları yanına yatırmış kızlar yatakta kuduruyorlar eşim çoktaaaaaannnnn horlamaya bile başlamışbir ara bizde öyle yapıyorduk ama baktım eşim belisten önce uyuyo kaldirdim o işi djsjsjsns
Ayyy bizde de öyle oluyor yaa, eşime ne zaman kızları sen uyut desem, bi bakıyorum çocukları yanına yatırmış kızlar yatakta kuduruyorlar eşim çoktaaaaaannnnn horlamaya bile başlamış![]()
Vallahi ben de aynı durumdayım, kızlarımı yatağa soktuğum anda uyuyorum ama eşim aynı şeyi yapınca gıcık oluyorum, ne münasebet efendim kırk yılın başında bir uyutacaksa önce kızlarım uyumalıBende aksam 9 da ışıkları kapatıp çocuklarla yatıyorum göya onlar uyuyunca bitki çayı içerim film izleriz diye ama ben onlardan önce uyuyorum.
Ayyy bizde de öyle oluyor yaa, eşime ne zaman kızları sen uyut desem, bi bakıyorum çocukları yanına yatırmış kızlar yatakta kuduruyorlar eşim çoktaaaaaannnnn horlamaya bile başlamış![]()
Ay güldürdün hahahahha yemin ediyorum doğru benimkidee isten geliyo uyuyo uykusunu alıyo ısıklar kapanıyorbir ara bizde öyle yapıyorduk ama baktım eşim belisten önce uyuyo kaldirdim o işi djsjsjsns
Afiyet olsun canım menün çok güzel, adımlar da iyi. Su hala az, biliyorum kışın içmek zor geliyor ama bir yolunu bulman lazım.Salı menusu ve sporu
arke
@LenaG
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3522597 Eki Görüntüle 3522598
20.00 gibi tekrar leblebi ve kuru dut yedim
Afiyet olsun canım, akşam bayağı çeşitli olmuş, adımların çok güzel.arke
Ellssa
Boncuk2307
Sali menum
Sabah
2 yumurta, 2 hindi fume
1.5 d tulum
Marul
Az sut ile kahve
1 avuc tuzlu fistik
Akssm
5 yk pirasa
4 corekotlu form biskuvi
Yarim nar , 1 muz , 3 ceviz , 1 d peynir , roka salatasi
1 yk fistik ezmesi
1 yk pirinc pilavi
Spor 10. 575 adım
Çok güldüm buna yaa, iyi yapmış annen. Onu ye bunu ye derken sana yazık olacak.Birgün anneme gittik köye oğlanın tabağını bitirdim ,sonra kızın tabağınıda yedim. Baktım ortada salata kalmış 2 tanede yarım dilim ekmek onuda yerken annem önümden aldı poşete döktü . Anne atma ziyan olmasın dedim. Yok kuzum ziyan olmaz arife teyzenin inekleri var ona vericem sen yiyeceğine onlar yesin dedi.![]()
![]()
Çok geçmiş olsun canım, inşallah daha iyidir.Selam kızlardün kızım hastaydı biraz, okulundan aradılar izin aldım geçtim kızı aldım eve gittim bu kez kızla uğraştım vs yorulmusum, yazamadım menüyü
Afiyet olsun canım akşam protein ekleseydin çok güzel olurdu.17.12.24
08.20
3 YK yoğurt, 1 YK Çiya,2 YK yulaf, 1 muz ile lapa
14.00
1 yumurta, yesikllik, 1 dilim peynir,7 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dilim ekmek
17.00 biraz nar
19.00
1 kase Tarhana çorbası,yoğurt, az ekmek
Şu:2 lt.arke
Ellssa
Boncuk2307
Aman canım dikkat et, özellikle belini falan zorlama.Valla kuzum dün gece tabanları zonkladi
Maalesef canım, hayır olsun inşallah.Kızlar valilikte tanıdığınız birileri var mi
Canım biliyorsun bende geçen hafta aynısını yaşadım motivasyonunu bozma. Bende bu sabah +500 çıktım salı gününe göre. çok adım attım ondanmı oldu bilmiyorum ama cumartesiye kadar tartilmayacağim. eğer cumartesiye kadar toparlamaz ise 3 4 gün ekmek ve bitter çikolata eklersin şaşırtma olurSelamlar kizlar nasılsınız menumu yazayım niyeyse benim motivasyon bi bozuldu ki sormayın dünkü tartı dan sonra neyse toparlarım inşallah
Sabah
Lorlu omlet
5 zeytin
Peynir
1 avuç fıstık
1 tk bal
Ara
Yarim portakal
1 elma
Akşam
4 kaşık barbunya
Yesil salata
Su 3 lt
Ellssa
Boncuk2307
arke Kaptanim artı gelirsem çok üzgünüm cumartesi muhtemelen öyle olacak gibi görünüyor
Ben cumartesiye kadar yemicemKızlar nedense yemekten sonra midem inanılmaz şişiyor neden acaba . Az yediğim halde midem sıkışıyor kaskatı oluyor. yani yemesem daha iyi.