Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar, düşük karbonhidratlı beslenme, tatlı yememe mutsuzluk ve depresifler yapar. Çünkü bağırsak floramız onların beslediği bakteriler tarafından ele geçirilmiş durumda. Bağırsaklar ikinci beyindir ve oradaki bakteriler mutsuz olduğunda bizi de mutsuz eder. Eğer kendinizi kontrolsüz, gergin ve mutsuz hissediyorsunuz abartmadan tatlı yemenizi öneririm.

Ballı yulaf kaseleri, ballı salep, bal, kakao ve sütle çikolatalı süt. Bizim en istediğimiz şey kilo vermek evet ama psikolojimizin ve vücudumuzun da ne istediği önemli. Haftada bir-iki kere istediğimiz bir şeyi yemek ne kilo vermemizi engeller ne de kilo almamıza neden olur.
ne kadar doğru
cok dogru
hep yaz hep okurum ❤️

🌠🌌🌕iyi geceler herkese 🌠🌌🌑
1000056230.webp
1000056226.webp1000056223.webp1000056116.webp
🌷💐☘️🌷🤗
arke arke
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
🌷💐☘️🤗💐

Allahım sana şükurler olsun
:21::21::21:

Kuşum öğlen yediklerin sıkıntılı değil zaten, ekmek yemedim diyorsun. Pırasa kalorisiz denilen yiyeceklerden, tabi nasıl pişirdiğin önemli ama yine de sakınca yaratacak gibi durmuyor. Sabah ne yediğine menünden bakacağım birazdan. Diyet sürecinde bazen motivasyonu kaybetmek normal, hayâl kırıklığı ümitsizlik pes etme aşamasına getiriyor ama bu sabır göstermemiz gereken bir süreç. Sonradan pişman olacağını düşünüp kendini sağlıklı yiyeceklere yönlendirmeye çalış. Canın burger çektiyse gidip ızgara köfte ye mesela, böyle yöntemler bulmamız lazım 💕

Tartı canını sıkmıştır ama vazgeçmek yok canım. Kiloda dalgalanmalar yaşamak çok normal. Menün de gayet güzel olmuş. Cumartesi günü de artı gelırsen yapacak bir şey yok canım, canımız sağolsun yeter 💕

Bugün herkese ne oldu böyle, kimsenin keyfi yok..

Canım çoban salatada çiğ kuru soğan var mıydı.

Yapma böyle, vücudunun dengesini iyice bozarsın canım. Dengeli ve düzenli beslen, bu hafta eksi görmesen bile sonra mutlaka eksiler gelecek.

Yok canım koymadım

Bugün feci yoldan çıktım 🥺

18.12.2024

10.00
1 kıymalı krep börek
5 badem şekeri
1 kare çikolata

14.30
1 dürüm çiğ köfte
1 elma

17.00
1 portakal

20.00
3 mandalina

21.00
1 küçük sandviç ekmeği (ilk defa denedim nasıl olmuş diye bakayım dedim 🥹)

Su: 3 lt
Spor: 50 dk yoga ve 11.267 adım

Eki Görüntüle 3522925

Ellssa Ellssa arke arke Boncuk2307 Boncuk2307

Abooo kaptanım ne yaptın. Şifa olsun diyip üzerine kalın bir çizgi çekmekten başka çare yok. Bazen vücut istiyor 😔

18 Aralik Carsamba
12:00 Kahvalti
2 Haslanmis yumurta
Çeyrek simit
Beyaz peynir
Zeytin 5 tane
Domates salatslik maydanoz

15 :30 Ara
1 ince dilim yas pasta
1 fincan latte (arkadasin dogum gununu kutladik)

19:00 Aksam
1 kase mercimek çorbasi
6 7 kasik etli nohut yemegi
1 bardak ayran
1.5 litre Su
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke

Günaydınn Kızlarr ❤️❤️
Dünkü Menüm
Sabah 10:00
Türk kahvesi
2 kuru kayısı

Öğle 12:30
Tavuk göğsü ızgara
2.5 yk yoğurtlu karabuğdaylı meze
15 tane beyaz leblebi

Ara 15:30
3yk yoğurt, 1 yk granola, 1 tk chia, 2,5 ceviz, 2 mandalina

Akşam 18:30
1 tabak zeytinyağlı yaprak sarma (pirinçsiz sadece et ile sarıldı)
4 yk ayran çorbası( içinde yeşillik ve nohut vardı sadece)

Su 1.5 lt
1 kupa limonlu yeşil çay
8834 adım

Ellssa Ellssa
Jasminium84 Jasminium84
Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_3739.webp
    IMG_3739.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 12
O birikimlerden geçtiğimiz hafta ben kendimi yıktım geçtim ama akıllandım mı tabii ki hayır 😅

Regl zaten başlı başına bir depresyon sebebi ya olsa bi dert olmasa bi dert

Rabbim gönlüne ferahlık versin bitanemmm, kafanın içindeki tüüümmmm düğümler kolaylıkla çözülsün inşallah 🙏🏻
yaa çok teşekkür ederim canım🥺 amin inşallah 🙏
Kendini yemeğe vermemekle iyi yapmışsın canım, dert üstüne dert ekleme. Dolunay mi bilmem ama bugünlerde çoğu kişide ruhsal sıkıntılar var canım, geçici bir süreç olduğunu düşünüp kendini sıkma. Bazen ağlamak da iyi gelir, iç temizlik gibi düşün.

Birkaç gün abartılı yiyip sonraki birkaç gün abartılı aç gezince malesef sadece al ver yapmış oluyorsun. Gerekirse yavaş gitsin ama kalıcı gitsin canım. Listelerde değilsin, tartı gerginliğin olmasın.

Sen nasıl oldu canım, düzeldi mi bir şeyler.

Sen bitanesin cansın. Çok doğru söylüyorsun canım, ısrarla ertelediğimiz ve kendimize azap çektirdiğimiz durumlar daha da büyüyüp içinden çıkılmaz hale alıyor. Ömrümüz boyunca bazı gıdaları tamamen hayatımızdan çıkarmamız mümkün değil, onları da mümkün olduğunca sağlıklı bir şekilde tüketmek sürdürülebilir olması açısından önemli.
Valla dün gece ağlama seansı yaptım herkes uyurken çok iyi geldi şimdi daha iyiyim 🤗

Hayırdır canımm neyin var kim kızdırdı seni bu kadar

Afiyet olsun 💙

Afiyet olsun canım menün de adımların da çok iyi 🥰

Yeşillik harici hiç sebzen yok canım kabızlığa yol açmaması için biraz daha sebze eklersen şahane olur, afiyet olsun canım 💙🥰

Ahhh kıyamamm çok geçmiş olsun ya 🥺

Afiyet olsun canımm 💙

Canım menün güzel olmuş sporun da çok iyi afiyet olsun 💙❤️

Afiyet olsun tatlımm adımlar yine şahane 👌 💪🏼💃🏼

Afiyet olsun kuzumm 🦋🥰
Teşekkürler kaptanım💙

Selamlarrr hemen dünkü menümü yazayım
Sabah7.30
1 h yumurta

Öğle 12.30
1 kase sebze çorbası
Biraz fırın tavuk tırtıkladım