- 8 Şubat 2024
- 3.577
- 19.290
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşaret gelmiş diye düşün bunu kullan canımAy evet ya. Benim kocam öyle mesela. Sinir oluyorum. Ben eskiden daha fenaydım. Bir şeye canım sıkılsa hemen uykum kaçardı. Yaşlandıkça gamsızlaştım sanırım pek kaçmıyor artık :) Ama dün gece 4'e kadar uyku tutmadı
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Kaptanım ben bir hafta daha hazırlıkta kalayım diyecektim ama madem yazdınız bunu mesaj olarak alayım ve buradan devam edeyim:) Peki zaman zaman hazırlık grubuna geçmek istesek, oluyor mu öyle?
Sen söylemeyince bilemedim.Ay evet ya. Benim kocam öyle mesela. Sinir oluyorum. Ben eskiden daha fenaydım. Bir şeye canım sıkılsa hemen uykum kaçardı. Yaşlandıkça gamsızlaştım sanırım pek kaçmıyor artık :) Ama dün gece 4'e kadar uyku tutmadı
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Kaptanım ben bir hafta daha hazırlıkta kalayım diyecektim ama madem yazdınız bunu mesaj olarak alayım ve buradan devam edeyim:) Peki zaman zaman hazırlık grubuna geçmek istesek, oluyor mu öyle?
Aynı şeyi aynı anda yazmamız pekiSen söylemeyince bilemedim.Neyse sana da işaret oldu diyeliim. Bir de hafta sonunda istersen geçebilirsin hazırlığa sadece hafta içinde geçme nacizane isteğimiz .
![]()
Evet kaptanım azmet abllayı sen aldıktan sonra aldıSibeli sen mi aldın
Teşekkür ederim kaptanım. Tamamdır. Öyle bir durum olursa cumartesiden bildiririm.Sen söylemeyince bilemedim.Neyse sana da işaret oldu diyeliim. Bir de hafta sonunda istersen geçebilirsin hazırlığa sadece hafta içinde geçme nacizane isteğimiz .
![]()
Tama o zaman liste bitti takımlar kurulduEvet kaptanım azmet abllayı sen aldıktan sonra aldı
Sibel84 bende canimSibeli sen mi aldın
İşareti geçti ilahi bir mesaj oldu artık :)Aynı şeyi aynı anda yazmamız peki![]()
Harika bir menüKizlarcimmm bugünkü menümü yazayım
Sabah 1 bardak sirkeli su
Saat 10.00 4 ceviz 1 bardak prebiyotikli yeşil çay
Saat 12.30 2dilim glutensiz ekmek 1 dilim laktozsuz peynir ile az tereyağlı tost 1domates az salatalık çay
Saat 14.00 2minik mandalina 2 bardak siyah çay
Saat 18.00 4 köfte 2 kaşık mantar sote 2 parça brokoli haşlama 1dilim ekmek yerim
Su 3litre tamamlarım
arke
Ellssa
Boncuk2307
Masterfit 145.Etap |
KIRMIZI TAKIM |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
MAVİ TAKIM |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
I Ilyusa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
HAZIRLIK |
![]() |
B Beklenen2 |
@bnnu |
![]() |
@Deltavealfa |
N Nazlimuuu |
Teşekkür ederim kaptanım❤❤❤Tebrikler kaptanım
Yine iyi gitmş canım tebrikler
Tebrikler canım bu hafta fazlası ile umutsuzdun geldi geçti güzel bir hafta bizi bekliyor![]()
Cumartesi menüm
11:00
tarçınlı Türk kahvesi
14:00
1 kase ıspanak çorbası
bir kaç tane sıkma
Bu kadar
Jou
Boncuk2307