Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ay evet ya. Benim kocam öyle mesela. Sinir oluyorum. Ben eskiden daha fenaydım. Bir şeye canım sıkılsa hemen uykum kaçardı. Yaşlandıkça gamsızlaştım sanırım pek kaçmıyor artık :) Ama dün gece 4'e kadar uyku tutmadı :(

Teşekkür ederim canım :KK200:

Kaptanım ben bir hafta daha hazırlıkta kalayım diyecektim ama madem yazdınız bunu mesaj olarak alayım ve buradan devam edeyim :KK55: :) Peki zaman zaman hazırlık grubuna geçmek istesek, oluyor mu öyle?
İşaret gelmiş diye düşün bunu kullan canım :KK36: :KK36:

Ay evet ya. Benim kocam öyle mesela. Sinir oluyorum. Ben eskiden daha fenaydım. Bir şeye canım sıkılsa hemen uykum kaçardı. Yaşlandıkça gamsızlaştım sanırım pek kaçmıyor artık :) Ama dün gece 4'e kadar uyku tutmadı :(

Kaptanım ben bir hafta daha hazırlıkta kalayım diyecektim ama madem yazdınız bunu mesaj olarak alayım ve buradan devam edeyim :KK55: :) Peki zaman zaman hazırlık grubuna geçmek istesek, oluyor mu öyle?
Sen söylemeyince bilemedim. :confused: Neyse sana da işaret oldu diyeliim. Bir de hafta sonunda istersen geçebilirsin hazırlığa sadece hafta içinde geçme nacizane isteğimiz . :KK37:

Kizlarcimmm bugünkü menümü yazayım
Sabah 1 bardak sirkeli su

Saat 10.00 4 ceviz 1 bardak prebiyotikli yeşil çay

Saat 12.30 2dilim glutensiz ekmek 1 dilim laktozsuz peynir ile az tereyağlı tost 1domates az salatalık çay

Saat 14.00 2minik mandalina 2 bardak siyah çay

Saat 18.00 4 köfte 2 kaşık mantar sote 2 parça brokoli haşlama 1dilim ekmek yerim
Su 3litre tamamlarım
arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Kizlarcimmm bugünkü menümü yazayım
Sabah 1 bardak sirkeli su

Saat 10.00 4 ceviz 1 bardak prebiyotikli yeşil çay

Saat 12.30 2dilim glutensiz ekmek 1 dilim laktozsuz peynir ile az tereyağlı tost 1domates az salatalık çay

Saat 14.00 2minik mandalina 2 bardak siyah çay

Saat 18.00 4 köfte 2 kaşık mantar sote 2 parça brokoli haşlama 1dilim ekmek yerim
Su 3litre tamamlarım
arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Harika bir menü :KK200:

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi varsa önce KIRMIZI takıma katılacak. Hazırlıktan takıma girmek isteyen varsa söyleyin ekleyelim. Birde tartı bildirimi eksik kalan canlar yarın, en geç pazartesi sabah atılırsa çok makbule geçer :KK19: :KK200:

Masterfit 145.Etap

Hadi kızlar yarış başlasın, bol motivasyonlu, bol eksili ,az kalorili bir haftamız olsun . Grup baya durgunlasmış ateşi harlamak lazım. :KK5: Hep destek tam destek. Birinci biz olacağızzzzzzz @arke🏆🏆

Back
X